2777
2789

دومادم خیلی شیرینی مربایی دوست داره عاشقشه 

فردا با دخترم میان ناهار اینجا دلم میخواد به عنوان پذیرایی براش شیرینی مورد علاقه شو درست کنم 

کی بلده چطوری درست میشه؟طرز تهیه اشو بلدین؟

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میاد میگه کاربری دست شونصد نفره

آخه گفت دخترم ۱۸سالشه پسرم ۱۱سالشه رفتیم چیتکر و خوش گذروندیم چی بگم اونجا اسمی از داماد نیاورد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزیزم یه خورده شیرینی مربایی قلق داره

سخت نیست ها ولی قلق داره باید چندباری درست کرده باشی که قلقش دستت بیاد

من درست کردم اصلا طعم بیرونیا‌ رو نداشت و همش طعم طره میداد با اینکه کره هم گیاهی بود باید مارمالاد و بریلو‌ هم بگیری

همون یه جعبه آماده بگیر بی دردسر😁

آخه گفت دخترم ۱۸سالشه پسرم ۱۱سالشه رفتیم چیتکر و خوش گذروندیم چی بگم اونجا اسمی از داماد نیاورد

خب گلم داماد که همراه ما نبود 

خانوادگی بودیم 

دامادم خونه مادر خودش بود نتونست بیاد 

خب گلم داماد که همراه ما نبود خانوادگی بودیم دامادم خونه مادر خودش بود نتونست بیاد

یعنی دختر ۱۸سالتو شوهر دادی؟؟؟؟ الانم بارداری ؟؟؟ چرا همه چیزو ساده میگیری ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی داماد داری و بارداری؟؟چرافکرمیکنم تاپیک سرکاریه

واقعا چه ربطی داره 

چرا افکار ملت انقدر پوسیده هست که بارداری جلوی عروس یا داماد رو بد میدونن 

یکم روشن فکر بودنم بد نیست خدایی حالا من حرفی نمیزنم اما خیلیا به این حرفتون میخندن!