2777
2789
عنوان

لانه گزینی 😐😐😐😐

618 بازدید | 101 پست

سلام به همه 🤩🤩🤩

یه سوال 

من قرار بود دو هفته دیگه پریود بشم 

ماه قبل دوبار رابطه داشتم بدون جلوگیری امروز اومدم مسافرت دیدم لکه بینی دارم قهوه ایی و صورتی فکر کردم پریودم ولی قطع شد 

بنظرتون خون لانه گزینیه یا احتمال بارداری وجود داره؟

مرسی ک همیشه مثل یه خواهر راهنمایی میکنید 

ماچ بهتون

دو هفته دیگه وقت پریودته، یعنی الان تو دوره تخمک گذاری هستی

رابطه ماه قبل هم منجر به بارداری تو ماه بعدی نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خون لانه گزینی خیلی کمه اگ قطع سده احتمالش هست

اره در حد چند قطره قهوه ایی و یکمی ترشح صورتی و تمام 

یه عالمه پیاده روی کردم که اگه پریودی هست باز شه زودتر دیدم نه

اره در حد چند قطره قهوه ایی و یکمی ترشح صورتی و تمام یه عالمه پیاده روی کردم که اگه پریودی هست باز ش ...

منم دو روز پشت سر هم یه مسیر خیلییی طولانی واسه خرید پیاده رفتم😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز