2777
2789
عنوان

کجا یه ادم غریبه بهتون کمک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صدتا اشنا بهتر دستتو میگیرن

دقیقا 👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ی روز تو خیابون چرخ کالسکه دخترم گیر کرد تو پل فلزی،همینجور ک درگیر بودم چرخو در بیارم آدمای زیادی ا ...

وای چه خوب🥲💕

منم یه روز بارونی بچه بودم چترم خراب شده بود یه زن و شوهر بهم کمک کردن چترمو باز کردم

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..
من خیلی گرفتاربودم هیچ وقت فراموش نمیکنم بهم کمک کردن من نمیشناسمشون ولی امیدوارم همیجور که ندیده و ...

ایشالا💕

یه بار تو مترو تا رسیدم دیدم قطار میخواد حرکت کنه 

بدو بدو سوار قسمتی که مختلطه شدم چون خیلی شلوغم نبود

هر چی رفتیم جلوتر داشت شلوغتر میشد 

یهو یه آقای جوانی دید من معذب شدم گفت خانم شما بیا اینجا دم شیشه بایست و من جلوت می‌ایستم نمیزارم کسی بهت بخوره 

رفتم وایستادم 

باورتون نمیشه قطار طوری شلوغ شد که همه دیگه فقط همو فشار میدادن تا سوار بشن و این آقا همه فشارها رو تحمل کرد ولی کوچکترین برخوردی با من نداشت و مثل یه سد قوی جلوی منو گرفت تا کسی بهم نخوره 

واقعا هنوز یادم میاد میگم به این میگن مرد و بقیه فقط اسم مرد رو یدک میکشن متاسفانه 

امیدوارم هر جا هست سلامت باشه

من بستری بودم همراه تخت بغلی سوپ داد بهم اونموقع خیلی چسبید بهم هرجا هست تنش سلامت باشهتو بارداریم ن ...

وای دلم سوپ خواست 😂😂😂

جواب چی

جواب کمک کردنام

خیلی وقتا درمونده شدم و‌کسی کمکم نکرده،مالی اینا نه ها،مثلا بارداریم استراحت مطلق بودم و نباید اصلا از رو‌تخت بلند میشدم مامانم پیشم نبود یبار یه نفر نپرسید چیزی هس دلت بخواد برات بپزیم؟

خدایا کمی آرامش فقط همین
یه بار تو مترو تا رسیدم دیدم قطار میخواد حرکت کنه بدو بدو سوار قسمتی که مختلطه شدم چون خیلی شلوغم نب ...

جنتلمن واقعی به این اقا میگن😁

کاش همه اقایون هم تو مکان های عمومی همین رفتار و داشته باشن

جواب کمک کردنامخیلی وقتا درمونده شدم و‌کسی کمکم نکرده،مالی اینا نه ها،مثلا بارداریم استراحت مطلق بود ...

عزیزم شاید شما به ادمای اشتباهی کمک کردین

عزیزم شاید شما به ادمای اشتباهی کمک کردین

نمیشه که همه ی آدمای دور و بر بد باشن

بخدا یادم میفته حالم بد میشه واقعا برام سواله چرا اونموقع کسی دلش به حال من نسوخت

به جون بچم اگه من بودم حتی یه همسایه تو این شرایط بود حداقل هفته ای یبار ازش می‌پرسیدم چه کمکی میتونم بکنم 

خدایا کمی آرامش فقط همین