2777
2789
عنوان

استخون درد

154 بازدید | 11 پست

مخصوصا از کمر به پایین دلیلش چیه 

به قدری استخونام درد می‌کنه که با درد راه میرم میشینم می‌خوابم اوایل فقط آخر شب دیگه اینجوری میشدم الان مدتیه که دایمی اینجوری ام

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روی چمن یا کاشی ننشستید؟؟

نه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
شاید اسپاسم شده گرفتی عضلات. کپسول سلکسویب بخور

باشه میخورم 

ولی حتی آمپول زدن دو سری هر سری ۴ تا فایده نداشت 

درد مفصلی هست؟ اگه شبها بیشتر میشه شاید روماتیسم باشه

نه مفصل نیست استخون پا خود لگن استخون ش کامل کف پا درد میگیره شدید انگار یکی خورد کرده استخونامو 

کف پاهاتم درد می‌کنه و سردرد داری ؟

کف پاهام اره 

سردرد تو اون زمان که درد پا و لگن و کف پا دارم انگار یکی استخونام رو خورد کرده سردرد ندارم 

ولی من سردرد خیلی میگیرم