2777
2789
عنوان

داستان زندگی من💔

413 بازدید | 16 پست

فکرشو بکن مادرت با پدرت به زور ازدواج کرده بیست سال پیش 

حاصل این ازدواج دو فرزند بوده ۱۷ ساله و ۸ ساله 

پدر و مادر بعد از بیست سال هنوز دعوا دارن و نمیتونن حتی حرف های ساده هم رو بفهمن 

پدر از اول زندگی وضع مالیش بد بوده سال ۹۶ خوب میشه به مدت دو سال 

بعد ورشکست میکنه و این خانواده به بدبختی زندگی میکنن و هنوزم میکنن

مادر و پدر هر دو سکته ای هر لحظه ممکنه با یه حرف ساده روحشون بهم بریزه و سکته کنن 

دکتر حتی گفته مادر اگه دوباره سکته کنه ممکنه....😭😭😭

این زندگی منه 

من فحش ها، دعوا ها، کتک ها، قهر ها، بی پولی ها، نخوری ها، نپوشی ها، گریه ها، حرف های ساده ای که دلی رو شکستن و.... از هیچکدوم اینا نگفتم 

مادر و‌پدر من درد دل هاشون رو برای من میارن من برای کی ببرم من دارم نابود میشم

آخرشم پدرم میگه تو یه قرمساقی که فقط به آرزوهات و پول فکر میکنی و برای پول همه کار میکنی این حرف خیای درد داره😔💔😭

مگه آرزو های من چیه من مثل همه جوان ها یه خونه یه ماشین یه زندگی آروم میخوام

من ۱۷ سالمه یه دختر که بهش میگن تو طرز فکرت قدیمیه چرا چون من به پسر محل سگ نمیدم همه فکر و ذهنم درسم و زندگیمه برای زندگیم مثل سگ دارم جون میکنم 

من رشته مورد علاقمو‌ نرفتم رفتم فنی که برم سرکار چون خانوادم پول ندارن

من دیگه نمیکشم...‌.💔

امیدوارم ب جای برسی که.گریه کنی نه از ناراحتی از خوشحالی تلاش کن مطمعنن موفق میشی 

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

عزیزم توخیلی قوی ، از حرف زدنت کاملا مشخصه ....همین که برای خودت هدف داری و دنبال پسرنیستی و ارزوهای بزرگ داری یعنی قراره روز به روزخوشبختر بشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از دل چنین خانواده ای اومدم سخت راهت رو ادامه بده نور خودش تو زندگیت جریان پیدا میکنه من الان هر چی دارم از خودمه کار جوهر زندگی عار نیست 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

همه اینا رو که گفتی منم تجربه کردم به اضافه کلی مشکل دیگه به اضافه بیماری و اینکه فکر نکن به پسر محل نمیزاری ریدن برات منم همین کارو کردم متاسفانه چون بی تجربه بودم با یه نامرد ازدواج کردم دست کمی از خونه بابام ندارم من کلا به فنا رفتم

تو خیلی قوی هستی، خیلی... فقط ادامه بده و به اهدافت برس، میکشی عزیزم،  خدا خودش فرموده انسان رو در رنج و سختی آفریده،  همه سختی میکشن،  هر آدمی یه جور، عاقبتمون خیر باشه  فقط.. اینا میگذره

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

اشکال نداره گلم بذار پای این ک اعصبانی ان در لحظه ی چیزی میگن خیلی خوبه ک قوی هستی امیدوار ب هرچی ک ...

هر روز میگن توی حال خوبشون، بدشون 

من بهشون دلداری میدم همدم شون منم 

ولی اونا آخرم دوستم ندارن 

من جدیدا شبا تو‌ تنهایی هام گریه میکنم چون میترسم بشنون و روحیه شون خراب شه من دوستشون دارم نمیخوام ناراحت شن گناه دارن😭😭

هر روز میگن توی حال خوبشون، بدشون من بهشون دلداری میدم همدم شون منم ولی اونا آخرم دوستم ندارن من جدی ...

تو چقد خوبی،  چقد مهربونی،  امیدوارم خدا به وسعت قلبت بهت نعمت و خوشبختی بده

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

هر روز میگن توی حال خوبشون، بدشون من بهشون دلداری میدم همدم شون منم ولی اونا آخرم دوستم ندارن من جدی ...

اشکال نداره گلم اصلا بذار بگن هیچ اهمیتی نداره آره اصن تو پول دوست داری و فقط ب فکر پولی بذار همه همینو بگن خودت هم همینو بگو مگ بده آدم ب فکر پول باشه انقد بگو بگو تا در کنار تلاشت جذبش هم بکنی این چیزی بدی نیس اصن بذار همه بهت بگن پول پرستی مهم اینک بهش برسی 

اشتباه میکنی قطعا دوست دارن همین ک میان و باهات درمیون میذارن ینی قبولت دارن