2777
2789
عنوان

بی بی چک با حاله خیلی کمرنگ

212 بازدید | 16 پست

سلام من این ماه تو اقدام بودم چون تنبلی تخمدان دارم دکتر دوفامد بهم داد که ۱۵روز پریودم بخورم دوبار خوردم شب سوم رفتم عروسی  خیلی رقصیدم همون شب لکه بینیم شروع شده احتمال داره باردار باشم کسی تجربه ای داره؟بی بی چک زدم ولی چون ادرارم تمیز نبود خوب درنیومد بعد چند ساعت یه حاله خیییییلی کمرنگ انداخته که به زور مشخصه به نظرتون جوابش چیه؟اون دوتا خط کنار هم پایین نیس اون خطا بخاطر ادرارم بود که تمیز نبود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخوام بترسونمتا ولی شنیدم میگن با تنبلی تخمدان باردار نیاید خطرناکه باید همش زیر نظر باشی فکر کنم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بی بی چک تا یه دیقه اول اعتبار داره. بعدش هر چی باشه دو خط میشه

پس چرا مال من بهد نیم ساعت خطش دیدم باردار بودم هر دوبار 

یه سالم همون موقع خط مینداخت باردار نبودم چندین ماه اینجور بودم  عجیبه اصلا 😁

پس چرا مال من بهد نیم ساعت خطش دیدم باردار بودم هر دوبار یه سالم همون موقع خط مینداخت باردار نبودم چ ...

شاید شما دقت نکردی یا زود بی بی چک زده بودی خط دوم ننداخته به هر حال باردار هم نباشی بعد چند ساعت خط دوم رو میندازه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند