2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم مارک خوب دوماسی هست تو ایرانیا

پودردکلره واکسیدان مارک چی خوبه؟؟ببخشیدسوال دومم گفتین موهات چهل دقیقه تورنگ بمونه ....منظورتون اینه یدفه کل رنگ وبه ساقه وریشه بزنم؟؟ازترکیب رنگهای خوشگلت بماهم میگی اونائیکه خودت دوست داری ماهم بخریم موادشوبزاریم🙂

نمیشه که😂

موهای مشکی نازنینمو خام بوداا خام رفتم دیدم توش

مامانم هعی گفت نکن دخترم نکن ولی مگه کرمم گذاشت ؟ نه والا فک کنم باید بیام تهران 

یه رنگ کار هست تو زعفرانیه اسم کوچکش بهشته بود فامیلیش یادم نیس کار اون خوبه شنیدی؟

پودردکلره واکسیدان مارک چی خوبه؟؟ببخشیدسوال دومم گفتین موهات چهل دقیقه تورنگ بمونه ....منظورتون اینه ...

پودر دکلره خوب دوماسی

بله عزیزم ریشه ساقه بزار بعد سی تا چهل دقیقه بمونه دیدی نگرفته بیشتر بزار بمونه نهایت یکساعت 

موهای مشکی نازنینمو خام بوداا خام رفتم دیدم توشمامانم هعی گفت نکن دخترم نکن ولی مگه کرمم گذاشت ؟ نه ...

بهشته موسی خانی میکاپ کاره عزیزم

تو تهران رنگ کار خوب میخوای مونا یزدانی سعادت آباد حرف نداره 

من موهای خودمم فیس فرم کردم خودم با اینکه رنگ کارم خودم دادم استادم درآورد چون تخصصیه خودم برا خودم نمیتونستم بزارم

بهشته موسی خانی میکاپ کاره عزیزمتو تهران رنگ کار خوب میخوای مونا یزدانی سعادت آباد حرف نداره من موها ...

خوب واقعارنگهای خوشگل گرونن شماشاغلین وپول دارین اکثرآقایون عمرااچندمیلیون پول رنگ موبدن