دوستان من دیگه خسته شدم لطفا اگر کسی تجربه ای داره کمک کنه
من بیشتر از ده ساله که وسواس خود بیمار انگاری(پنداری) دارم .از زمان ابتدایی. یعنی از بیماریا خیلی میترسم،همش فکر میکنم نکنه یه بیماری بد داشته باشم و خودم ندونم .. یا با کوچکترین علائمی بدترین چیزارو تصور میکنم برای خودم .. یه مدت روی خال حساس شده بودم چون شنیده بودم میتونه سرطانی باشه،یه مدت روی ام اس،یه مدت روی ایدز،،،کلا تو هر دوره از زندگیم درگیر ترسیدن از یه مدل بیماری بودم .. نمیدونم چیکار کنم اصلا خیلی حس بدی دارم نمیتونم زندگی کنم.حتی وقتی میخوام سبک زندگیمو سالم کنم یا ورزش کنم با هر کار مفیدی همش تو ذهنم میاد که نکنه وقتی درگیر اینا هستم یهویی یه اتفاق بد بیوفته ..
حتی من قبلا رژیم گرفتم و کلی لاغر کردم با رژیم و ورزش ولی اصلا حسخوبی نداشتم و فکر میکردم نکنه وزنی که کم کردم بخاطر یه بیماری بوده و بخاطر رژیم و ورزش نبوده..بخاطر همین دیگه حتی انگیزه ندارم برای رسیدن به چیزی تلاش کنم چن حتی اگر موفقبشم باز حس خوبی نخواهم داشت . الانم یه مدته که دردای پراکنده دارم توی شکمم و معده و زیاد نیست اصلا ولی انقدر سرچ کردم دارم دیوونه میشم .همش یا تو نی نی سایت یا تو اینستا و سایتای پزشکی انقدر کامنتای بقیه رو میخونم که مثلا طرف با یه علامت کوچیک فهمیده یه بیماری خیلی بد داره و بعدم مرده ..واقعا حالم بده.. از بقیه اطرافیان میپرسم میگن دردت چیزی نیست تو زیادی حساس شدی ولی میگم نکنه یوقت چیزیباشه و من دیر بفهمم و ... !!! من یه مدت قبل از اینکه این دردا بیاد استرس خیلی شدید داشتم درمورد یه موضوعی..اونم درمورد یه بیماری دیگه بود .. بعد از اون یهویی حس کردم معدم یکم بهم ریخت نمیدونم بخاطر استرسه یا از تلقینه یا چی!!غذا خوردن و خوابم هم خیلی بد شده از استرس هم دیر میخوابم هم تند غذا میخورم و گهگاهی داغ داغ ..
واقعا من هیچوقت زندگی نکردم اصلا درک نمیکم زندگی به عنوان یه ادم معمولی که وسواس نداره چطوریه!!
کسی هست اینطوریبوده باشه و درمان شده باشه؟؟