2777
2789
عنوان

پیر شدن چقد بده

1911 بازدید | 18 پست

اینو دیدم واقعا فمیدم پیری چقد بده حتی زیبا ترین فردم باشی با پیر شدن خیلی شکسته و زشت میشی حالا ایشوپی که عکسشو گذاشتم زیاد به تغذیش رسیده زیاد فرقی نکرده

عکسای جوونی مادرمو میدیم چقد زیبا و خوش اندام بود در حالی مه الان از شدت اضافه وزن حتی فشار مون شدید گرفته

من۲۰ سالمه و حس پیری میکنم چون اصلا جوونی نکردم

بنظرتون از چه سنی بدن ادم شروع میکنه به تغییر کردن چاق شدن و بیریخت شدن هیکل

چن سالتونه و از چه سنی پیر شدنو حس کردین

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

من آرزومه تو جونی بمیرممممم

و اصلا دلم پیری نمیخادددد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پیر شدن برای خودش دوران قشنگی داره  یه رونده تو زندگی 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

چاره ای نیست، دیگه زندگی همینه. همیشه آرزوم اینه قبل اینکه زیاد پیر بشم و محتاج کسی بشم، بمیرم. 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

می تونه از همون ۲۰ سالگی شروع بشه میتونه تازه از ۶۰ سالگی خودشو نشون بده

به سبک زندگی بستگی داره

جوون ۲۰ چین و چروک دار دیدم، آدم میان سال با پوست عالی و هیکل خفن هم دیدم

می تونی انتخاب کنی جزو کدوم دسته باشی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ولی من برعکس دیدم بعضیا پیریشون خیلی بانمک تر از جونی شونه انگار نه انگار پیر دارن میشن انگار دارن ش ...

نه دیگه بدن پتانسیلشو از دست میده

جوونی یه شادابی خاصی داره که خودش زیباست

خیلی باحالی خودمونو داری با این مقایسه می‌کنی ما داغون می‌شیم به معنای واقعی

😂😂😂حالا این اون بوده شده این ما پیر بشیم چی میشیم

شما افسردگی داری احتمالا عزیزممن ۳۸ سالمهاضافه وزن هم دارم اما اصلا احساس پیری نمیکنم تازه با همسرم ...

یعنی همه اضافه وزن پیدا میکنن؟

منی که مادرم دوران جوونیش به شدت لاغر بود الان به شدت اضافه وزن پیدا کردن و فشار خونو اینا

واقعا نگرانم من اینگونه شم

چن سالتهوالا بنظرم اوج جوونی۱۸ سالگیه که برا من تو بدترین وضع ممکن گذشت

من از نوزادی در زجرم 

سی و سه م

و  تا چل بمیرم خوبه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.