2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست
چرا؟

گنج پیدا کردن شرایط زیادی داره خیلی چیزا رو باید رعایت کرد که اگه رعایت نشه فقط باعث بدبختی میشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من دوتا داییام، ۱۲ بار خواب دیدن ، که خوابشون دقیقا دقیقا یکی بوده ،که توی خوابه ...یه خونس که وقتی ...

خب حتما هرچی هست میخاد بده ب دایی هات گنجو

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای😨

یه مورد گزارش شد شخصی که در حال حفاری بوده برای گنج 

مار سیاه رنگ و قطور با چشمان به رنگ سبز  برخورد کرده بود   ولی شخص آسیب ندیده.    فقط یک هشدار بوده

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
خوب شد نرفتن چون گاهی واقعا درسته ولی بعضی اوقات اون خواب تله هست که اجنه بد میان یه آدرسی میدن تو خ ...

مال دوستمم دقیقا همین بوده

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
یه مورد گزارش شد شخصی که در حال حفاری بوده برای گنج مار سیاه رنگ و قطور با چشمان به رنگ سبز برخورد ...

شوخی کردم من نمیرم نخواستیم بابا

یه مورد گزارش شد شخصی که در حال حفاری بوده برای گنج مار سیاه رنگ و قطور با چشمان به رنگ سبز برخورد ...

آخه من میخام پولداربشم 😭

گنج پیدا کردن شرایط زیادی داره خیلی چیزا رو باید رعایت کرد که اگه رعایت نشه فقط باعث بدبختی میشه

شنیدم که کلی اصول داره 

اسی اگه خونه قدیمی خانوادگی یا زمینی دارند که خیلی قدیمیه یا روستای خانوادگی برو پرس و جو کن شاید گنج خانوادگی داشته باشید دستگاهش هم بعضیا دارن میتونی بری بگیری. 

البته به اینهمه سختی و ...نمی ارزه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اسی اگه خونه قدیمی خانوادگی یا زمینی دارند که خیلی قدیمیه یا روستای خانوادگی برو پرس و جو کن شاید گن ...

ازکی بپرسم آخه

بله حتما چند نفر که اطلاعات کامل داشته باشن باید برن دنبالش

اون دوستم ک گفتم مال اونم مطمئنم  تله جن بوده

ازکی بپرسم آخه

پیش پیر های فامیل بحث رو باز کن ببین چیزی دیدن تا حالا البته اگه اوکی هستی باهاشون 

اون دوستم ک گفتم مال اونم مطمئنم تله جن بوده

تله رو اصلا نباید رفت خیلی بده کل زندگیش از هم میپاشه

اکثر گنجهایه داخل ایران طلسم دارن با قابلیت جابجایی

آره پدربزرگم‌تعریف کرده گفته ی قابلمه مسی قدیمی توی بیابون زیرریگا دیدم دستمو بردم سمتش غیب شده