2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که گنج پیدا کرده نمیاد بگه

ولی واقعا بعضیا میگن

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
هر دوش میتونه باشه ولی جن و طلسم کمتر پیش میاد چون شرایط خاصی داره .

سلام من درموردعطرولوازم ارایش خیلی سوال دارم درخواست دوستیمولطفاقبول کن الان بیکارنیستم بپرسم

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

بچه ها شاید اینجا بیربط باشه 

اما دنیا خیلی کوتاه 

خوبه ،اما تمام شدنیه ..و متاعش قلیل (کم)

وفایی نداره ...

گنج اصلی اعمالی که برای خودتون ذخیره میکنید 

که بعد مرگ به بهترین شکل به شما برمیگرده ..

از کجا میدونید ؟!

شاید مرگ خیلی زود سراغ مون بیاد.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من دوتا داییام، ۱۲ بار خواب دیدن ، که خوابشون دقیقا دقیقا یکی بوده ،که توی خوابه ...

یه خونس که وقتی واردش میشن دور تا دورش طاقچه اس و فانوس وسطشم یه زن و مرد نشستن که یه جعبه پر از سکه خیلی بزرگ کنارشونه

گرچه داییام، نرفتن پی اش چون میترسن 😂😂

نمیدونم اما هرکس گنج پیدا کرد دیگ تو زندگیش خیری ندید

چرا؟

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
سلام من درموردعطرولوازم ارایش خیلی سوال دارم درخواست دوستیمولطفاقبول کن الان بیکارنیستم بپرسم

سلام عزیزم حتما

خوشحال میشم راهنماییتون کنم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

به خاطر گاز سیانیده..اونم ک طلسمه گنح پیدا کردن کفاره داره قربونی داره

آره میگن صد در صد باید خون بدی

دوستتون خودش موکل داره ولی نباید بره به اونجا باید ازش بپرسه ک چی میخواد در کنار این ادرسی ک داده

چرا نره 

اون مار نیست از خانواده یه جنه

وای😨

من دوتا داییام، ۱۲ بار خواب دیدن ، که خوابشون دقیقا دقیقا یکی بوده ،که توی خوابه ...یه خونس که وقتی ...

خوب شد نرفتن 

چون گاهی واقعا درسته ولی بعضی اوقات اون خواب تله هست که اجنه بد میان یه آدرسی میدن تو خواب که طرف بره سراغ گنج و مجنونش کنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کاش💔💔

🥹🌹

بچه ها شاید اینجا بیربط باشه اما دنیا خیلی کوتاه خوبه ،اما تمام شدنیه ..و متاعش قلیل (کم)وفایی نداره ...

اینکه آره ولی من خیلی خاسته دارم که بدون پول نمیشه کاریش کرد