2777
2789
عنوان

ای وی اف

119 بازدید | 20 پست

سلام خانوما، من ایلامم متاسفانه اینجا دکتر برای ای وی اف ندارن، نزدیک ترین شهر کرمانشاه هست، تعریف دکتر سحر رشیدی شنیدم، خانومای کرمانشاهی میشع راهنماییم کنید، با نیرومسلح قرارداد داره؟ دکتر خوبیه؟ کارش خوبه، گوش میکنه به بیمار،؟ اونایی ک با بیمه نیرو... ای وی اف کردن چقد هزینشون شد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما سنت کمه ،مشکل شوهرتم با مراجعه به اورولوژی رفع میشه ،تنبلی تخمدانو الان همه دارن بنظرم فعلا صبر کن شوهرتون اول درمان کن خودتم اصلاح سبک کن مطمین باش بزودی باردار میشی

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
عزیزم شما سنت کمه ،مشکل شوهرتم با مراجعه به اورولوژی رفع میشه ،تنبلی تخمدانو الان همه دارن بنظرم فعل ...

مرسی عزیزم بابت دلداری، میترسم شوهرم عمل کنه، چندین ماه وقتمون تلف شع باز منفی شم، امروز ایوایم منفی شد، بخدا دارم منفجر میشم اینقد وجودم پر از ناراحتیو غمه

مرسی عزیزم بابت دلداری، میترسم شوهرم عمل کنه، چندین ماه وقتمون تلف شع باز منفی شم، امروز ایوایم منفی ...

تشخیص خرمی راجب شوهرت چی بود؟؟ 

ای یو ای بیشتر برا کسایی جواب میده که شوهراشون ضعیف،واسه تو احتمال گرفتنش زیاده ،

چرا دوباره تکرارش نمیکنی

تشخیص خرمی راجب شوهرت چی بود؟؟ ای یو ای بیشتر برا کسایی جواب میده که شوهراشون ضعیف،واسه تو احتمال گر ...

خودم بین دو راهی موندم، نمیدونم مستقیم برم ای وی اف، یا شوهرم درمان شع، بعد باز برم ایوای

خودم بین دو راهی موندم، نمیدونم مستقیم برم ای وی اف، یا شوهرم درمان شع، بعد باز برم ایوای

خودت میدونی ولی من اگه جات باشم اول درمانش میکردم