2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پفک. 🫣

از دوساله تا صدساله طرفدار داره. 🫣😎✌😂😂😂

کیف،  روسری،  صندل، کلیپس خوشگل و تو چشم، لباس خونگی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلیقه ش نمیدونم متاسفانه

کتاب مثلا دختر ماه تینجر پسنده قیمتشم ۳۰۰ تمنه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

سلام تیشرت و تاپ

بازیایی مثل برج هیجان و ..

روانویس شیک و فانتزی برای دختر خانم

چیزای هیجان انگیز عینه لوبیای سحر امیزو اینا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چقد میخوای هزینه کنی؟به نظر من شیرینی و یه وسیله دکوری برای خونه کافیه.حالا اگر اصرار داری برای بچه ...

اونا ی بار اومدن خونه مون برا دخترام وسایل نقاشی و کتاب رنگ آمیزی خریدن ی جعبه شیرینی هم از قنادی معروف شهرمون خریده بودن 

میگم زشته من برا بچه هاش چیزی نبرم