2777
2789
عنوان

درس و دانشگاه

92 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم میخام یچیزی باهاتون درمیون بزارم.. راستش من دارم روزای سختی رو میگذرونم.. من باید لیسانسم رو چهار ساله دریافت میکردم ولی متأسفانه نمیدونم چرا و چیشد سر موعد مقرر تموم نمیشه، مامانم تا ی جاهاییش میدونه ولی بقیه شو نه، که اگه بدونه سروتهمو یکی میکنه.. خیلی حالم بده خوره مث خوره داره وجودمو میخوره و اذیتم میکنه، نه خواب دارم نه خوراک و نه اون آدم قبلیم میدونم تقصیر خودمه.. احساس می‌کنم دیگه تا آخر تابستون دووم نمیارم و دیگه زنده نمیمونم، حتی یه نامه خداحافظی برا مامانم نوشتم که اگه یوقت تو خواب سکته کردم و رفتم اونو ببینن، دیشب ازش پرسیدم چیکار کنم دیگه دوسم نداری و میبخشی فک میکنین چی گفت، گفت اگه درستو نخونی و نمازتو نخونی.. فک کنین ارزش من برای مامانم ایناس.. من فقط به خاطر این چیزا میخاد.. کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم که نتونم با مامانم راجع به گندی که بالا آوردم حرف بزنم.. وزنم به نصف رسیده و هیچی نمیتونم بخورم، نمیدونم میتونم تا آخر تابستون زنده بمونم یا نه.. گذشته مث خوره هر لحظه وجودمو میخوره.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی ؟ گیج نوشتی گذشته اذیت می‌کنه یا درست؟ چرا تموم نکردی دلیلش چیه 

مادرت بخاطر این نمیخوادت کلا همه مادرا می‌خوان بچهاشون موفق بشن و کارخوب کنن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یعنی چی ؟ گیج نوشتی گذشته اذیت می‌کنه یا درست؟ چرا تموم نکردی دلیلش چیه مادرت بخاطر این نمیخوادت کلا ...

غفلت... همین.. من بچه درس خونی بودم ولی نمیدونم چرا حساب این یکی از دستم رفت و اینجوری شد.. گذشته منظورم، فرصتی که از دست دادم بود 

غفلت... همین.. من بچه درس خونی بودم ولی نمیدونم چرا حساب این یکی از دستم رفت و اینجوری شد.. گذشته من ...

که چجوری شد افتادی درس هارو ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ولش کن بحثشو که باز میکنم دلم ميخاد خفه شم

باشه هر طور راحتی