2777
2789
عنوان

پسرم لجبازه

124 بازدید | 22 پست

پسرم دوسالشه 

لجباز 

گریه می‌کنه دادمیزنه هرچی میخاد باگریه میگه 

اعصابم خورد میشه 

نمیخام به این روش عادت کنه که گریه کنه من هستم 

میخام یاذبگیره درست خواسته هاشو بگه یااشاره کنه 

حداقل ولی داد نزنه 

کیا این جوری بوده بچشون چیکارکردن خوب شده 

مادرشوعرم همش میگه بد عادت کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بگذره بهتر میشه پسر منم همینجوری بود الان دو سال و نیمشه یکم بهتر شده اصلا نمیشه از سرشون بندازی من وقتی چیزی نمیدانم بهش اینقد گریه میکرد کبود میشد آخرم میدادم بهش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
زمانی ک گریه کردتو ام گریه کندیگ نمیکنهبزن قربت بازیوالا

نه بچه می‌ترسه گناه داره 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بگو مامان جان وقتی گریه میکنی و جیغ میزنی به گوش من کلمات نامفهوم میاد و من متوجه نمیشم شما چی میخوای اروم بگو تا بهت بدم یا اشاره کن 

هر جند بار اینو بهش بگو تا ملکه ذهنش شه 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

زمانی ک گریه کردتو ام گریه کندیگ نمیکنهبزن قربت بازیوالا

یبار کوچیکتر بودم.بچه نمیدونم کیو گذاشته بودن پیشم نگهش دارم.مثلا ۱۶سالم بود اون مثلا یکونیم سال، گریه کرد منم گریه کردم یهو بچه شوکه شد اشک تو چشماش ریخت ودیگه ساکت شد ومات ومبهوت منو نگاه میکرد🤣🤣ای چقدر تودلم بهش خندیدم فکر کنم پسر عمم بود

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

وقتی گریه میکنه بشین رو پاهات هم قدش بشو دستاشو بگیر اول باهاش همراهی کن 

میدونم دوست داری الان …. ولی به این دلیل … امکانش نیست 

میفهمم که تو ناراحتی الان یا عصبانی هستی ولی ممکن نیست 

حالا به نظرت چیکار کنیم حالت بهتر بشه 

اجازه میدی بغلت کنم 

بعد اگر بازم ادامه داد بگو خب فکر کنم حالت با گریه بهتر میشه 

همون لحظه برو سراغ اهنگ یا داستان یا اسباب بازی مورد علاقه ش 

بدون اینکه به اون توجه کنی مثلا اسباب بازی رو در دسترسش بذاز یا … ولی بهش نگو بیا باهاش بازی کن 

با خوراکی مورد علاقه ش رو بیار بذار شروع کن خوردن بگو اگر دوست داشتی بیا بخور

حتی اگ تا دو ساعت هم گریه کرد چیزی بهش ندید به مرور درست میشه از الان جلوشو نگیرید بعدا هم نمیتونید

منم نگران همینم 

یعنی اینقدر جیغ میزنه صداش گرفته 

بعد اخرشب دم صبحم نداره