2789
عنوان

تشنج نوزاد

428 بازدید | 14 پست

تقریبا یه دوهفته پیش دخترم ناگهان خودش سفت کرد مدقعی که از بغل گذاشتمش و کبود شدو چشاش دودو زد بعد باز دوساعت بعد دوباره شیرش داوم دقیقا بعد اروغ زدن و گذاشتنش از بغل رو زمین همین حالت شد بردمش دکتر مغزو اعصاب نوار گرف ولی شرایط بد بود. همش سروصدا و رفت و امد که گف نوارش مشکل داره و و روز قبل نوار هم همین دکتر بدون هیچ اطمینانی برا دخترم شربت لوبل نوشت که دخترم. بعد از خوردن اون. دارو چشاش. پف کردو قرمز شد و خلاصه تیک های دست و پاش تو خواب شروع شد. حالا بردمش یه دکتر مغزو اعصاب خوب تو مشهد اخوندیان ازش نوار مغز با شرایط خوب گرف گف نیاز به دارو نیس نوار خوبه فقط بعش ب 6 بده و دوماه دیگه برا چکاپربیارش ولی من میترسم بازم 😭 نکنه تشنج باشه این تیک حرکات تو خوابش. اخه دارو هم فقط گف ب 6 

سلام دخترتون بهتر شده

من تو تاپیک خودم بهتون توضیح دادم دختر من خیلی اینجوری میشد و تا حد مرگ میرفتم از بس میترسیدم بچه اولم هم بود که بدتر ...یه شب زمستون که رفتیم بیمارستان دکتره گفت بچت هیچکار نیس که دوباره همونجوری میشد هی به شوهرم گفتم قبول نکرد ببریم مغزو اعصاب به دکتر خودش فوق تخصص نوزادان بود گفتم گفت سابقه کم خونی کسی داره تو خونواده که خودم دارم .گفت احتمالا از کمخونی هستش شربت اهن داد یه مدت دادم یبوشت شد گفتم ندم بهش تا ۳ماه ونیم نزدیک ۴ ماه همون حالت بهش دست داد و دیگه تمام خدارو صدهزارمرتبه ولی همون زمان به همه میگفتم بچمو اروم بزارین زمین ...من خودم فک میکنم از رفلاکسه شیر برمیگشته توراه ریه هاش و باعث نفس تنگی میشده ..شماهم وقتی اروغشو زد نزارش زمین بزار ۱۰ دقه ۲۰ دقه بغلت باشه ...منکه میترسیدم سریع صافش میکردم باسنشو فشار میدادم تنها هم بودم همیشه ..خدارو شکر دخترم الان ۶ماه و دوهفته شده ..دارو اعصاب بهش نده از الان ..چند وقتشه  کوچولوتون؟؟؟؟؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو تاپیک خودم بهتون توضیح دادم دختر من خیلی اینجوری میشد و تا حد مرگ میرفتم از بس میترسیدم بچه او ...

منم دقیقا همینم دقیقا. همین که میزارمش اینطور میشع تا حالا 3 باز اینطور شذه  و رفلاکس شدید هم داره همش چیزی قورت میده حتی تو خواب. ولی شب و روزم جهنم شده  با اینکه نوار مغزشم سالم  و از اونجا  همش اروم میزارمش زمین   الان دوماهشه دخترم

منم دقیقا همینم دقیقا. همین که میزارمش اینطور میشع تا حالا 3 باز اینطور شذه و رفلاکس شدید هم داره ه ...

منکه خدایی خیلی تنها بودم از همه لحاظ روحی ....هرچی به شوهرمم میگفتم هیچی نمیگفت ...ولی خداروشکر  خوب شد ۳تا۴ماهگیش رفلاکسش شدید شد حساسیت به پروتئین داشت خلاصه شیرخشک مخصوص هم شروع کردم چون احساس میکردم شیر من به تنهایی اون ویتامینای لازم و نداره چون وقت نمیکردم برای شام و ناهارم میموندم ..الان هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک غذای کمکی هم شروع کردم 

منم دقیقا همینم دقیقا. همین که میزارمش اینطور میشع تا حالا 3 باز اینطور شذه و رفلاکس شدید هم داره ه ...

فقط ۱۰تا ۱۵ دقه حتما بعدازشیرخوردن بغلتون نگهش دارین سخته ولی یه مدت حتما اینکارو بکنید سرش بالاتر از بدنش باشه رو زمین حالا تخت یا تشکشو شیب دار کنید از دکترش بپرسید اگه میشه شماهم قطره اهنشو شروع کنید من یه ماه دادم باز تا الان که ۶ماهشه ..پود امپرازول و شربت و اینجور چیزا دادن برای رفلاکس ولی خانم دکتر خدا خیرش بده میگه این یه دوره داره خودش خوب میشه دارو نمیخاد 

منکه خدایی خیلی تنها بودم از همه لحاظ روحی ....هرچی به شوهرمم میگفتم هیچی نمیگفت ...ولی خداروشکر خو ...

مرسی عزیزم که پاسهگو هستی دختر من جدیدا رفلاکس‌ شدید شده و از دهان بینیش میزنه بیرون 

مرسی عزیزم که پاسهگو هستی دختر من جدیدا رفلاکس‌ شدید شده و از دهان بینیش میزنه بیرون

میگذره فقط صبر انشالله تا ۵ ماهگی تمومه دیگه  رفلاکسش راحت میشه بچه ..مامانم همیشه میگه تو یجوری بالا میاوردی که دومتر اون طرف تر میریخت و خیلی هم چاق بودم اینقد که دکترا میگفتن این مریضه چاقه در صورتی که شیر مامانم چرب بود ماهمه چاق بودیم ..الان انگار ما مامانا خیلی حساس شدیم😔

عزیزم مشکل بچه شما تشنج یا اسپاسم نبود ؟؟ 

میشه لطفا جواب بدی 

منم درگیر این مساله م 

حالم خیلی بده 😭

عزیزم مشکل بچه شما تشنج یا اسپاسم نبود ؟؟ میشه لطفا جواب بدی منم درگیر این مساله م حالم خیلی بده 😭

خودمم نمدونم راستش شک دارم  دارم دیونه میشم  اسپاسم که فک نکنم ولی دخترم  علائم رفلاکس داره. ولی حس میکنم تشنجه نمدونم  دکترش گف 4 ماهگی بیارینش   ولی من تا اونجا میمیرم توکلم به خداس سلامتی دخترم از خود خدا میخوام