2777
2789
عنوان

اعتراض زدم افتادم به غلط کردن

556 بازدید | 13 پست

تو سنجش اعتراض زدم به  رصدا و ترازم الان میترسم کم بشن 

وقتی اعتراض زدم فکب کردم امکان نداره کم شه ولی امروز یه کارشناس جوابمو داد گفت ممکنه مثبت یا منفی باشه 

کسی

هست که اعتراض زده ب

اشه تا حالا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای کنکور زدم که هیچ تاثیری نداشتدوستم برای نهاییاش زد دو نمره ازش کم شد

کنکورم مثل نهایی عه ؟

میدونستم نهایی کم میشه ولی پارسال سخنگوی سنجش گفت کنکور کم نمیشه من بر اساس اون زدم

کنکورم مثل نهایی عه ؟میدونستم نهایی کم میشه ولی پارسال سخنگوی سنجش گفت کنکور کم نمیشه من بر اساس اون ...

عزیزم کنکور و زدم هیچ تغییری ندادن

فکر کنم اصلا چک هم نمیکنن فقط بیکار گیرمون اورده بودن

ولی نهایی و تغییر میدن کم میشه یا زیاد

عزیزم کنکور و زدم هیچ تغییری ندادنفکر کنم اصلا چک هم نمیکنن فقط بیکار گیرمون اورده بودنولی نهایی و ت ...

یه نفر تو نی نی سایت گفت درصد شیمیش از ۱۸ شده ۳ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هر چی به کاربریش پیام میدم ج نمیده 

دارم از استرس میمیرم

یه نفر تو نی نی سایت گفت درصد شیمیش از ۱۸ شده ۳ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هر چی به کاربریش پیام میدم ج نمیده ...

حالا گلم الان استرس نگیر تمرکزت از بین میره الان برو برای تیر بخون بیشتر وقتا اصن تفاوتی نداره

دوستای من زدن خودمم زدم هیچی نشد

ایشون شانسشون خیلی بد بوده...

یه نفر تو نی نی سایت گفت درصد شیمیش از ۱۸ شده ۳ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هر چی به کاربریش پیام میدم ج نمیده ...

محاله همچین چیزی!تاکارنامه ندیدی باورنکن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

من خیلی جاها به رفتار مردم اعتراض کردم دهاتی لش لوش نه حق اعتراض نداری زر نزن بابا دروغگوی حقه باز مردم فریب مثل فحاش مست معتادی افتاده کنه ی ما شده تهمت میزنه زر میزنه با اون ج.نده های عشق شوهرش تنبل تنه لش س.ک .س پرست لاشی آشغال های عقده ای هرزه پوچ غیر دروغ دغل حقه گه دیگه ای نمی خورن حرافی وراجی هرزه تنوع طلب یکی دیگه رو می خوای چرا سراغ من میای بی شعور هرزه حق ندارید اسم رو من بذارید بعد هرجور دلتون خواست رفتار کنید فک می کنید کی هستید هرزه های پوچ تنبل تنه لش فقظ ساختن بلدید دهاتی بازی عقده ای با اون زن های هرزه پوچ لش لوش تون خوشحالم دوستا عضو این جمع نیستن