mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان ماز یا قلم چی 57 بازدید | 5 پست کدومش واسه رشته تجربی بهتره؟تیزهوشان درس خوندم ۳ سال امسال وارد سال دهم میشمنمیدونم شهرمون کلاسای ماز حضوری داره یا نه ؟استان مرکزی هستم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1403/04/13 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 نظر من واسه آزمون قلمچی و زیست ماز آزموناش یا کلاساش منظورته؟من منظورم هم آزمونه هم کلاس من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10160 آزموناش یا کلاساش منظورته؟من منظورم هم آزمونه هم کلاس آزمون کلاس را نمیدونم بگرد ببین چه استادی خوبه
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6364 من خودم مازم.ماز تک درس نداره.همش باهم+ازمون.یا فقط ازمون. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12243 هر دوشببین پنجشنبه ماز میدن معمولا بچه رتبه ها بعد جمعه هم قلمچی میدن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼