2777
2789
عنوان

مای مدیو چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 23 پست

از درگاه دولت من نگا کردی یا از قسمت ورود دانش آموز من میزنم میگه از درگاه دولت من وارد شوید

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه ترم اول معدلم 18 بوداین معدل 19 و 71 ک این زده چیه؟ اگه معدلم 19 و 71 هست پس چرا نمره هام 9 و 10 ...

پس نمره های صحیحی نیس

فقط زمانی که اموزش و پرورش رسمی اعلام بکنه امکان دریافت نمره از سایت وجود داره

برای شما دهمی ها هم کارنامه درست برای اینکه اطلاع پیدا کنید یا اعتراض بزنید هم از مدرسه اطلاع داده میشه بهتون و باید از مدرسه بگیرید و تک ماده و تبصره هم از مدرسه امکانش موجوده 

پس نمره های صحیحی نیسفقط زمانی که اموزش و پرورش رسمی اعلام بکنه امکان دریافت نمره از سایت وجود دارهب ...

این مشاورای اینستا درست میگن که همه درسا رو اعتراض بزنیم نمره بالا تر میدن؟؟ 

ببخشید تصحیح دوازدهم هنوز مونده ؟راسته میگن ۱۶ ام میاد من ترمیمی هستم بعد تو مدیو تو کادر دوره تحصیل ...

دوازدهم امتحانات اخر فقط تصحیح دور دوم مونده

تو سایت فقط نمرات مستمر شما قرار گرفته، به تاریخ هایی که مشاورا اعلام میکنن اعتمادی نیس فقط زمانی مشخص میشه که خود اموزش پرورش بیاد رسمی اعلام بکنه. شما اگه ترمیم دوازدهم هستی دوازدهم میزنی. تابستان یعنی دوره امتحان پاس نشده که اومدی بدی پاس کنی. 

این مشاورای اینستا درست میگن که همه درسا رو اعتراض بزنیم نمره بالا تر میدن؟؟

در صورتی که خودتون با پاسخ نامه اصلی تصحیح کرده باشین و کمتر از نمره تصحیح کرده بگیرید. ویا مطمئن باشید که نمره ای بهتون دادن نمره اصلیتون نیس، نه برای اینکه بگین حالا شانسی بزنم شاید نمره زیاد کنن. اگه از نمره ای که بهتون داده شده مطمئن هستید و صرفا برای بالا بردن نمره اعتراض بزنید اون زمان امکان کم شدن نمره هم وجود داره 

دوازدهم امتحانات اخر فقط تصحیح دور دوم موندهتو سایت فقط نمرات مستمر شما قرار گرفته، به تاریخ هایی که ...

درسته ولی بخش دوازدهم نداره اصلا 

ضمن سال هست بعد دی ماه تابستانه اول بزرگسال و ووم برگسال