2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی

640 بازدید | 33 پست

سلام مامانا. من پارسال باردار بودم و بعد از سه ماه دوباره باردار شدمو نتونستم شیر خودمو بدم ب بچم. بچه اولم سه ماه کولیک داشت خیلی اذبت شدیم. الان بچه دومم ب دنیا امده چند روز اول خیلی شیر داشتم ولی الان ۱۰ روزه سینه هام خالیه هرچی میدوشم فقط چند تا قطره میاد  بچم شب تا صبح میچسبه سینم ولی شیری ندارم ک سیرش کنم. مکمل و قرص شیرافزا و .... همه چی میخورم

میخوام ب عنوان کمکی ب بچم شیرخشک بدم ولی همسرم الان ی حرفی زد که حسابی ریختم بهم

پسر اولم سرماخوردگی گرفته چند روزه اسهاله غذا و شیر نمیخوره شوهرم میگه اونو شیرخشکی کردی بچه اشتهاش از بین رفته داره ضعیف میشه اینو شیرخشکی نکن

مگه شیرخشک اشتها رو از بین میبره؟ خب بچم مریضه ک نمیخوره

الان بشینم گرسنگی این یکی بچمو (۲۱ روزشه) نگاه کنم ؟

مگه شیر خشک چ اشکالی داره؟

بگذریم .....

شوهرم نمیذاره شیرخشک بدم بالاترهم نوشتم مکمل هم میخورم ولی شیر ندارم

الان چی کنم بچم سیر بشه ولی بدون شیرخشک؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

خیلی اعصابم خورد شد

کلی هم غر زد ک شیر مادر مثل طلا میمونه حداقل این بچه رو محروم نکن

خب خودش منو حامله کرد مجبور شدم شیرخشک بدم

این یکی بچه ام تا ده روز شیر داشتم نمیدونم چرا داره خشک میشه آخه کی دلسوز تر از مادره؟انگار میخوام زهرمار بدم به بچم شیر خشکه دیگه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب و چای و سوپ و سبزی زیاد بخور

یک روز درمیان آبگوشت میخورم

قرص لاکتاول . عرق شیرافزا. لیدی میل هم میخورم

ببین عزیزم بدن با بدن فرق می‌کنه ...مثلا منم مثل شما هیچوقت شیرم اونقدر نشد که بچم کامل سیر بشه تا هفت ماهگی کمکی شیر خشک میدادم بعد که دیگه غذای کمکی شروع کردم شیرم جواب بود 

در ضمن به شوهر بیشعورت بگو میخواستی تو جلوی خودتو بگیری و بچه شیر خشکی نشه درواقع تقصیر توسعه...هرچند ولش کن الان تنش ایجاد نکن ولی تو دل خودت بدون اتفاقا ایشون باید مراقب می‌بود و معلومه که زن حامله نمیتونه بچه شیر بده 

اون ویروس هم همه ی بچه ها گرفتن دختر من یه هفته اس با اب و چایی و بستنی زنده است همش اسهال و استفراغ بود هیچی نمیخوره 

ول کن مگه ۲۴ساعته بالا سرته برو شیر خشک بخر و بدهاصلا باهاش کلنجار نرو

دیشب سرکار بود من خونه بابام بودم. از شیر خشک اینیکی پسرم (( شیرخشک شماره سه)) با قطره چکان دادم بهش خورد بچم اونقد آروم خوابید صبح هم ببخشید حسابی پی پی کرد . 

منتها تو تغذیه ترکیبی هم با شیر خشک هم با شیر مادر بچه ها معولا یکی رو انتخاب میکنن و اون شیر خشکه چون هم خوشمزه تره هم مکیدن از شیشه راحت تره....

منم اوایل به همین مورد مبتلا شدم...سینه رو پس میزد فقط شیشه میخواست....با فیدینگ تیوپ مشکلی حل کردم ...اگر نمیدونی چیه گوگل کن ببین

ببین عزیزم بدن با بدن فرق می‌کنه ...مثلا منم مثل شما هیچوقت شیرم اونقدر نشد که بچم کامل سیر بشه تا ه ...

دقیقا دکتر گفت ویروسه 

دیشب سرکار بود من خونه بابام بودم. از شیر خشک اینیکی پسرم (( شیرخشک شماره سه)) با قطره چکان دادم بهش ...

خب دیگه محلش نذار بداخلاقی نکن ولی کار خودتو بکن صلاح کارو تو بهتر میدونی تا مردی که هیچی از بچه داری نمیدونه

غصه نخور ناراحتم نباش

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
آبگوشت بدهاین چه حرفیه خواهرمن چی بدم بجزشیرخشک ب بچه ۲۰روزهشیرخشک خیلیم مفیده بچه را گشنه نزار

نوزاد ۲۱ روزه حسابی در حال رشد و تکامله. اگه گرسنه بمونه آسیب میبینه خودمم میدونم شیرخشک خوردن بهتر از گرسنگیه. ولی متاسفانه چون کارمندم بهم میگه میخوایی خودتو راحت کنی بعد از مرخصی راحت بری سرکار

اه اه اه حسابی اعصابم خورده

منتها تو تغذیه ترکیبی هم با شیر خشک هم با شیر مادر بچه ها معولا یکی رو انتخاب میکنن و اون شیر خشکه چ ...

ن نمیدونم چی هست میزنم گوگل . ولی باشیشه نمیخوام بدم. با قطره چکان یکم بریزم دهنش.