2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره دارو بدم به دخترم

291 بازدید | 14 پست

بیش فعالی داره خیلی پرخاشگر و لجبازه امسالم کلاس اول باید بره الان یه دارو میخوره ولی دکترش امروز براش رتالینم تجویز کرده شوهرم نمیزاره بدم ولی من که تمام مدت با دخترمم میدونم نیاز داره به دارو ولی نمیزاره شوهرم چیکار کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

از ۵ بچه بیش فعال شناسایی شده ۴ تاش اشتباهه 

دقیقا این جمله ای بود که دکتر توی تلوزیون گفت

اگه پسر بود بهت میگفتم ببرش فوتبال

اگه شهرتون هست ببرش فوتبال دختران در عرض یک ماه کلی تعییر میکنه

اگه کلاس های گروهی و پرجنب و جوش بردی و سه ماهه بردیش تغییر نکرد امکان داره بیش فعال باشه باز امکان داره

و یه چیز دیگه تنقلات و هرچی توش کاکائو هستش رو به طور کامل از برنامه غذایش حذف کن

شربت هایی هست هم ویتامینن هم مناسبن برای تمرکز

زود تصمیم نگیر 

گفتی پرخاشگرهتو یا همسرت آرومید؟ اصلا نباید خونه صدای داد و بیداد بیاد کسی دیگه هم نباید جایی کلاسی ...

متاسفانه شوهرم وسواس فکری داره و همینا باعث شد من بعد زایمان پشتم خالی باشه و تو بچه داری اذیت شم 

سلاماز ۵ بچه بیش فعال شناسایی شده ۴ تاش اشتباهه دقیقا این جمله ای بود که دکتر توی تلوزیون گفتاگه پسر ...

من از ۳ سالگی دخترمو زیر نظر دارم هیشکی بهتر از مادر حتی پدر هم نه فقط مادر درد و مشکل بچشو میفهمه 

متاسفانه شوهرم وسواس فکری داره و همینا باعث شد من بعد زایمان پشتم خالی باشه و تو بچه داری اذیت شم

عزیزم منم تنهام در بچه داری

ولی دلیل نمیشه ناراحت شم کوتاه بیام و یا لذت نبرم از بچه داری 

تمام تلاشمو میکنم مادر خوبی باشم اول مادر خوب باید خودش حال روحیش خوب باشه تا بتونه بچه رو اروم کنه هیچی نزار تاثیرش اینقدر بزرگ باشه که تورو مادر بدی کنه

داروی اعصاب باید سر وقت خورده بشه پس نمی‌تونید پنهانی از همسرتون به دخترتون دارو بدید. همسرتون رو ببرید پیش روانپزشک تا توجیه‌شون کنه اگر بازم نپذیرفتن مقاومت کنید و از دیگران کمک بگیرید تا همسرتون رو قانع کنند، اگر باز هم قبول نکردند از قوه‌ قهریه استفاده کنید. چون زندگی آدم پیش‌فعال بدون دارو خیلی سخته.