2777
2789
عنوان

اومدم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم امروز خوبع.....ولی بازم گرمه خواهر یا من خیلی گرمایی هستم....البته نسبت ب پارسال خنک تره ولی با ...

به نظر من که خوبه انگار تابستون نیس هرسال توی تیر خیلی گرم بود

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

برای منم دعا کن مشهدی جون.همه جا از حاجتم که رفتن به پابوسش امام رضاست گفتم۲۹ سالمه در عمرم ببار امام رضا نرفتم خیلی دوست دارم برم این بهشت زمینی رو ببینم‌.ولی چون فقیرم دری بروم باز نمیشه بخدا این حسرت به دلم ماند تا لحظه ی قبر هیچ مسلمانی کاری برام نمیکنه مگه شمای که پولداری یه ثواب بلیط رفت و برگشت ب مشهد و چند روز اقامت براتون چیه 

نه نه واسه خانوادش نگیری ها

هیچی نگیرم؟ حتی در حد جانماز اینا؟

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
به نظر من که خوبه انگار تابستون نیس هرسال توی تیر خیلی گرم بود

اره نسبت ب سال قبل خیییلی بهتره دیشبم خنک بود....مثلا یکی از بندرعباس بیاد اینجا کیییف میکنه خخخخ میگه چقد خنکه

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

عزیزم اگه رفتی حرم برای حاجت رواییم دعاکن😘

حتما اگر لایق باشم❤️

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
فرقی نداره جفتش قشنگه. فقط از اطراف حرم نخر من خودم مشهدی ام. اطراف مشهد قیمت ننه باباشون باهات حساب ...

اتفاقا هر دفعه از اونجا میخریم😂 جایی میشناسی بهم ادرس بدی بگیرم؟ 

اگه سیگاریه فندک بگیر اگر نه یه پیراهن بگیر

پیراهن سایزش نشد چیییی🥲😂

مگه خونشون رفت وآمد دارید؟ اگه آره بگیر یه جانمازیو تسبیحی

نه رفت و امد نداریم