2777
2789
عنوان

آزار جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به لطف قوانین جمهوری اسلامی ایران اسیب زدن به مجرم جزا داره

اینکه اره نمیگم اسیب بزنه

همین ک باهاش باشه بالاخره خوبه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اینجوری خیلی بده من سعی میکنم اصلا شوکه نشم و سریع عمل کنم اما اون بار جون از بدنم رفته بودد کلا

من شکره خدا تا حالا مورد آزار جنسی قرار نگرفتم اگه بگیرم لال میشم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
توخیابون برق از کجا میاری

میارم 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من شکره خدا تا حالا مورد آزار جنسی قرار نگرفتم اگه بگیرم لال میشم

خداروشکر 

والا منه بدبخت یه بار خیلیییی بچه بودم ینی کلاس اول بودم رفتم بیرون جلو در خونمون نشستم یه احمق از کنار دیوار نگام میکرد اونجاشو در اورد بعد اینقدددد بزرگ بود الاانم گاهی میگم چرا اینقد بزرگ و غیر عادی بود خدایی😂ک ب مادرم گفتم 

چند سال بعدش کلاس هفتم بودم پسر عمم ...

کلاس دهمم هم م تعریف کردم 

هعییی 

از همه بدترش خواهر بدبختم بود یه بارم اینجا تعریف کردم خواهرم همش ۸ سالش بود با اشنامون ک همیشهههههه با هم بیرون میرفتیم خونوادگی رفتیم مرد احمق وقتس رفتیم کوه من خون دماغ شدم نشستم اونا رفتن بالا تر شلوار خودشو در اورده بود مال خواهرمم و بوس و دست و .... حرومزااااادههه 

خراهرمم بعد ۸ ماههههه ب من گفت 😐🤦🏻‍♀️اونم ک نمیفهمید چ غلطی کرده مجبور شدیم بچه کلاس سومو ببریم تست بکارت ...

دنیای بدیه بدددد

خداروشکر والا منه بدبخت یه بار خیلیییی بچه بودم ینی کلاس اول بودم رفتم بیرون جلو در خونمون نشستم یه ...

وایییی چقدددد بد 

چجوری میتونن انقد نجس و حرومزاده باشن 

آخه اون یه بچسسسس🙃

منم پارسال تو مسیر خونه تصمیم گرفتم پیاده برم اول صبح بود یه موتوری که روی صورتشو بسته بود اومد و بازومو گرفت و مالید تا جیغ زدم 

خیلی حس بدی خیلی خیلی زیاد که یه نامحرم برون اینکه تو بخای بهت دست بزنه و لمست کنه تا خود خونه گریه کردم 🥺🥺🥺🥺

وایییی چقدددد بد چجوری میتونن انقد نجس و حرومزاده باشن آخه اون یه بچسسسس🙃

اره والااا 

همیشه میگم کاش من  بودم 

ادم بزرگ یهکاری از دستش بر نمیاد این بچه الان بلوغ زود رس گرفته 

وقتی مادرم فهمید تمام صورت خودشو خون انداخت 

از ترس ابرو هم دم نزدددد 

میگفت اینجا کوچیکه اونم یه مرد ۴۵ ساله کی باور میکنه .... 

اما خودم بش زنگ زدم فحش کشش کردم و تهدید فراااوان و نفرین ...

اره والااا همیشه میگم کاش من بودم ادم بزرگ یهکاری از دستش بر نمیاد این بچه الان بلوغ زود رس گرفته و ...

دختر خاله منم بهش تو ۱۰ سالگی دست درازی و اینا شده اونم از طرف پسر عمش 

از بس خالم بد اخلاقه به هیچی نگفت الان که ۱۷ سالشه به من گفت همش گریه می‌کنه و بدش میاد از پسرا

دختر خاله منم بهش تو ۱۰ سالگی دست درازی و اینا شده اونم از طرف پسر عمش از بس خالم بد اخلاقه به هیچی ...

خیلی بده ادم ب کسی نگه منم اصلا نمیگفتم 

چون مادرم واقعا درک نداره 

خداروشکر ماها جدی نبود 

وقتی ب رابطه کامل بکشه ادم داغون میشه داغووون

رابطه بوده ؟! 

خیلی بده ادم ب کسی نگه منم اصلا نمیگفتم چون مادرم واقعا درک نداره خداروشکر ماها جدی نبود وقتی ب رابط ...

من خودمم پارسال تو مسیر خونه تصمیم گرفتم پیاده برم اول صبح بود یه موتوری که روی صورتشو بسته بود اومد و بازومو گرفت و مالید تا جیغ زدم 

خیلی حس بدی خیلی خیلی زیاد که یه نامحرم برون اینکه تو بخای بهت دست بزنه و لمست کنه تا خود خونه گریه کردم 🥺🥺🥺🥺

خیلی بده ادم ب کسی نگه منم اصلا نمیگفتم چون مادرم واقعا درک نداره خداروشکر ماها جدی نبود وقتی ب رابط ...

نه دختر خالم گفت فقط مالید بدنمو بعد بهم گفت اگه به کسی بگی ابرو خودت می‌ره 🥺

من خودمم پارسال تو مسیر خونه تصمیم گرفتم پیاده برم اول صبح بود یه موتوری که روی صورتشو بسته بود اومد ...

عزیزم خدارو شکر جدی نبوده حالا ک بازو چیزی نیست اما میفهمم چی میگییی کلااا ادم حس تجاوز داره

نه دختر خالم گفت فقط مالید بدنمو بعد بهم گفت اگه به کسی بگی ابرو خودت می‌ره 🥺

خدا لعنتش کنه 

اشکال نداره بش بگو خداروشکر مشکل جدی نبوده میتونست خیلییی بدتر از اینا باشه 

دیدشو درست کن