2777
2789
عنوان

آزار جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوستام داشتیم میرفتیم

تو پیاده رو تو یه شهرستان خیلیی کوچیک که خب من تاحالا ندیدم کسی لبشو ژل تزریق کرده باشه اما دوستم کرده و اولشه و زیادی ضایع است یه پسر افغانی ۲۴یا۲۵ساله اومد سریع لب دوستمو بوسید و فرار کرد

منی کخ کنار دوستم بودم سکته کردممم پاهام مبلرزید اصلا یه وضعیییی هرچی ام اصرار کردم به پلیس تماس بگیره دوستم قبول نکرد...افتضاحح بوود بااینکه با من کاری نداشت

میفهممت

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
اینکه بلبل نبوده باسنگ بیفته سقط شه خرطوم بوده روموتور باید باپهباد شاهد بزنه تا ساقط بشه

خدا لعنتشون کنه 

ری دن تو جامعه 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

چند سال رفته بودم واسه خودم کفش انتخاب کنم  دو سه تا مرد هیکلی و بلند قد ازین ها که شلوار شش جیب میپکشن و ترسناک هر جا میرفتم میومدن دنبالم هی مسیر عوض میکردم منم ریزه میزه میرفتم مسیرهای شلوغ باز میومدن 

آخر یه پلیس روی موتور دیدم دست تکون دادم  ایستاد واقعا خدا برام فرستاده بودش براش توضیح دادم صداشون زد یکش اومد گفت نه ما کاری باهاش نداریم 

خدا عمرش بده آقای پلیس وایستاد سوار بی آر تی شدم و اونها جرات نکردن سوار بشن 

ترسش تا سالها همراهم بود خدا لعنتشون کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دوران راهنمایی مدرسه بودم 

یه مریض روانی تو کوچه بود هرروز 

ساعت ۶.۳۰ این تو خیابون بود نمیدونم چ مرض لاعلاجی داشت احمق.

یه روز داشتم میرفتم مدرسه بیشهور شلوارش رو کشیده بود پایین داشت میمالوند احمق بلند بلند میگفت بیا بخور

حالم بد شد با مدیر مدرسه صحبت کردیم آخه چندتا از دخترا دیده بودن مدیر هم پلیس رو خبر کرده بود اومدن نامحسوط جمعش کردن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
بایداز هوا فضا کمک بگیریم

😂😂😂

با اره برقی هم خوب قطع میشه 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

منم چند سال پیش امتحان نوبت اول داشتم تموم که شد خواستم برگردم یه کوچه خیلی خلوت بود

یه مرده داشت رو ب روم میومد بعد گفتم خدایاااا چرا اینقددد رو ب روم میاد همین ک رسید بهم با یه دستش دوتا سینه هامو فشار داد 

اول دست دیگشم برد .. پام 

ینی مثل چوب خشکککک شدم نه میتونستم تکون بخون نه داد بزنم 

یهو بعد چند ثانیه ب خودم اومدم با لگد و جیغ افتادم ب جونششش ( اون زمان کاراته میرفتم بدنم اماده بود ) 

دیگه یه چند تا زنم اومدن اینم فرار کرد 

یه بازم پسر عمم ... بازم 

والا فریبه خوبه ادم هیچ وقت فامیل براش هضم نمیشه 

منم چند سال پیش امتحان نوبت اول داشتم تموم که شد خواستم برگردم یه کوچه خیلی خلوت بودیه مرده داشت رو ...

واییییی من شوک میشم هیچ غلطی نمیتونم کنم