2777
2789

ربع سکه بخر بزار بمونه سکه واقعا خوبه 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز ۴۰ تومن داشتم رفتم دو تا النگو خریدم .دست دو و شکسته اس.البته اسمش شکسته اس وگرنه نوو خوشگل ...

چند درصد خریدی؟ من قصد فروش طلا دارم حدود ۲۵۰ گرم، همشونم نو هستن و اجرت بالا خریده بودم،طلافروش خیلی پایین تر از خام بر میداره نمیدونم تو دیوار بفروشم یا نه

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

سکه حباب داره همیشه.برای پس انداز طلا دست دو بهتربنه

بازم تو حباب و این چرت و پرت ها موندین 🙄🙄🙄✌

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

چند درصد خریدی؟ من قصد فروش طلا دارم حدود ۲۵۰ گرم، همشونم نو هستن و اجرت بالا خریده بودم،طلافروش خیل ...

.برو وزنش کن و بزار دیوار.کاش من پول داشتمو ازت میگرفتم.

بعد کسی خواست بخره با هم برین دوباره وزن کنین و بفروش بهش.این وسط تو سود نمیکنیا ولی طرف که میخره سود میکنه.تو فرقی به حالت نداره به هر حال ازون قیمت که طلافروش میگه بیشتر بهت نمیده که.

یاشاسین آذربایجان💓✌

.برو وزنش کن و بزار دیوار.کاش من پول داشتمو ازت میگرفتم.بعد کسی خواست بخره با هم برین دوباره وزن کنی ...

نه دیگه اگه اینجوری باشه که به طلافروش میفروشم، تو دیوار معمولا ۵،۶ درصد بالاتر از خام میفروشن، مثلا من سرویسمو حدود ۲۸ درصد بالاتر از خام خریدم اونم اسفند ماه، ولی الان تو دیوار میزنم ۳،۴درصد بالاتر از خام، عجله برلی فروش دارم هفته ی دیگه پنج شنبه چک داریم، نمیدونم قبل از انتخابات بفروشم یا بعدش🤷‍♀️

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊