عزیزم میشه از باباتون بپرسین اگه کسی کبد چرب داره طوری ک اصلا کبدش دیده نشه بعدش اصلا هم رژیمو رعایت ...
حتما عزیزم میپرسم
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
وزنتون رو بیارید پایین و بعد ناهار و شام سرکه مصرف کنید
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
عزیزم میشه از باباتون بپرسین اگه کسی کبد چرب داره طوری ک اصلا کبدش دیده نشه بعدش اصلا هم رژیمو رعایت ...
سرکه انگبین حتما مصرف کنه و وزنش رو حتما باید بیاره پایین
سرکه انگبین حتما خودتون درست کنید چون قابل اطمینان نیستن
ولی عزبزم برای کبد چرب حداقل کاری که باید انجام بدن رعایت رژیمه
حداقلش اینه از چیزایی مثل سرخ کردنی دوری کننن
سرکه انگبین حتما مصرف کنه و وزنش رو حتما باید بیاره پایین سرکه انگبین حتما خودتون درست کنید چون قابل ...
ممنونم عزیزم ولی سرکه انگبین قبل غذا مصرف کنه یا بعدش
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
شکم خالی خوبه یا بعد از غذا عزیزم
میتونه به عنوان نوشیدنی هم استفاده کنه برای همین پیشنهاد میکنم اناری رو درست کنید اگه خواستی دستورش رو برات میگم
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عزیزم ما چون مطب داریم اینطوری درست میکنیم، بعدش خودتون با مقداری که میخواین درست کنید تطابق بدین.
۲کیلو عسل که حتما حتما طبیعی باشه، ۳جا نوشابه سرکه، ۲ جا نوشابه عرق کاسنی، ۲ جا نوشابه شاتره، ۳ نعنا، ۱ شیوید، ۱ اسطوخودوس
و ۲ جا نوشابه آب انار
عسل و سرکه و آب انار باید باهم جوشیده بشن و ناخالصی رو جدا کنید و بعدش که سرد شد اون مواد بالا رو بهش اضافه کنید