2777
2789

تغذیت رو هم عوض کردی؟

اگه کسی بهت جواب نداد از بابام برات میپرسم عزیزم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من مامانم آبغوره میخوره

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ممنون میشم عزیزمبله تو رژیمم قندو چربی کلا حذف کردمصبح ها پیاده روی میرمباشگاهم میرم

خوهش میکنم عزیزم 

پس موقعه ای که بابام از مطب برگشت برات می پرسم

هر سوالی داشتی بگو اگرم فقط همین سواله اوکیه بازم عزیزم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوهش میکنم عزیزم پس موقعه ای که بابام از مطب برگشت برات می پرسمهر سوالی داشتی بگو اگرم فقط همین سوال ...

خیلی لطف میکنین ممنونم

کبدم گرید یک و نیم تا دو هستش

آنزیم کبدیمم ۳۶ ۳۷

مرسی از محبتت

دکتر اینو برام نوشته

خب اگه دکتر نوشته پس بخور.شوهر من گرید ۲بود لیورگل می‌خورد و صبح ناشتا دمکرده  خاکشیر و تخم شربتی می‌خورد به همراه عرق کاسنی.چند ماه بعد از گرید ۱هم کمتر شده بود.شماهم حتما بخورین

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب اگه دکتر نوشته پس بخور.شوهر من گرید ۲بود لیورگل می‌خورد و صبح ناشتا دمکرده خاکشیر و تخم شربتی می ...

منم صبحا خاکشیرو عرق کاسنی و شاه تره میخورم

خیلی هم رعایت میکنم 

کاهش وزنم داشتم

خوهش میکنم عزیزم پس موقعه ای که بابام از مطب برگشت برات می پرسمهر سوالی داشتی بگو اگرم فقط همین سوال ...

عزیزم میشه از باباتون بپرسین اگه کسی کبد چرب داره طوری ک اصلا کبدش دیده نشه بعدش اصلا هم رژیمو رعایت نمیکنه چ راه حلی پیشنهاد میده قربونت برادرمه خیییلی نگرانشم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
منم صبحا خاکشیرو عرق کاسنی و شاه تره میخورمخیلی هم رعایت میکنم کاهش وزنم داشتم

اره اگه همینجوری ادامه بدی انشالا خوب میشی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وِی همه جا دیدم میگن لیورگل خوبه

اره منم دیدم اصولا لیورگل میخورن ولی خب دکتر اینو داده حتما یه چیزی میدونه دیگه