2777
2789
جهت اثبات حرفم دستور بدم تشریف بیارن خونه تون. تا ایمانشان قوی شود🌹

دستور؟😂خداشونی😁

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جهت اثبات حرفم دستور بدم تشریف بیارن خونه تون. تا ایمانشان قوی شود🌹

ببین دستور بده بیان سمت من لطفا

خواهش میکنم

اگر اومدن من فردا نامردم تاپیک نزنم بگم😄

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
با فریب این مردم ساده لوح با مطرح کردن مدیومم و حس ششم دارم انرژی های منفی زیادی رو با سمت زندگی خود ...

اتفاقا شما الان نون دونی خودتو توی خطر میبینی و داری بالا پایین میپری وگرنه مشکل امثال شما گول خوردن مردم نیست برات مهمه توسط خودتونیا گول بخورن نه؟؟؟؟

چه مدیوم بی ادبیچه پیشگو و حس ششم بی نزاکتی پیری !! 😄

والا با این ادب و نزاکت حتما هم به شما نعمت پیشگویی و حس ششمی داده میشه 🖐

اتفاقا شما الان نون دونی خودتو توی خطر میبینی و داری بالا پایین میپری وگرنه مشکل امثال شما گول خوردن ...

نون دونی چی دقیقا ؟

خانم پیشگو و مدیوم دقیق صحبت کنید نه با طعنه و کنایه

اذن از شما 🌻 انجام از ما😊

خونمونم بلدن😂

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

والا با این ادب و نزاکت حتما هم به شما نعمت پیشگویی و حس ششمی داده میشه 🖐

نه بابا شما نوسترا داموس زمانه من ادعایی ندارم و نمیخامم.خدا خودش،بهم داده.چشمت کور.اره ادبیاتم برای مثل تو همینه.از اول داشتم مدارا میکردم ولی دیدم سرت گیج رفته

شما ایمانت قویه. نیاز نمی‌بینیم

😂😂