2821
2789
علامه ی کی بودی شما

تو چرا انقد بد دلی که به همه میپری؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدون هیچ مراغبه و ریاضتی ادعای مدیوم بودن میکننخود آیت الله بهجت که چشم برزخی داشتن و با ماورا در ار ...

مراقبه 

غدر میخوام به خاطر غلط های تایپی

کیبورد گوشیم حدس میزنه و تایپ میکنه 🤦‍♂️

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
آپشن،😊

؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واقعا چطور میتونن باور کنن ی نفر از پشت گوشی بدون دیدن و شناختنشون آیندشونو بگهاین آپشن برای پیامبرا ...

همین

میگم خود جناب بهجت و آقای قاضی که به اون درجات الهی و عرفانی رسیده بودن هرگز همچین ادعاهایی نکردن و عنوان نکردن

چون رسیدن به این مقام جزو اسراره و نباید فاش بشه و اگر فاش بشه از اون رتبه و مقام تنزل پیدا میکنن

اطرافیانشون بعد ها گفتن که این ها به این درجات و مقام ها رسیدن 

اونوقت اینجا متاسفانه چیزهایی میبینی که دود از سرت بلند میشه

آیا انسان قادر به ارتباط با این موجودات بدون مراقبه و ریاضت نیست؟

خیر

این موجودات وجود ندارن

توهمات خودمونه مثال هم میتونم بزنم

ارتباط با اجنه که احتیاجی به ریاضت و مراقبه نداره 

اعمالی داره که از طریق اون اعمال اجنه ی کافرو به سمت خودشون دعوت میکنن تا باهاشون ارتباط بگیرن

مراقبه ریاضت و ترک معصیت برای پیدا کردن ارتباطات روحی چشم برزخی و دیدن عالم غیبه

تمام این هایی هم که میگن جن دیدیم جن میبینیم توهمه چون اجنه اجازه ندارن وارد دنیای انسان بشن مگر با خواست خودمون

تو چرا انقد بد دلی که به همه میپری؟

عزیزم من بد دل نیستم فقط خواستم راجب این چیزایی که من دیدم و دیگران هم تجربه کردن یکم صحبت کنیم همین..نه تبلیغه نه چیزی بعد یه سریا میگن باید به درجات اعلا برسی که ببینی و این چیزا

پس این همه ادم که جن میبینن هزاران اتفاق واسشون میوفته خیلیاشون تو زندگیشون تسخیر میشن و... میگین همشون الکیه و خرافاته؟ وقتی حتی اسمش هم توی قرآن اومده؟😐

لطفاً مثال

شما اگه تصور کنی ی قسمت بدنت میخاره ب دیقه نکشیده خارش بدنت شروع میشه

اگه تصور کنی این موجودات رو میبین در وهله اول بذر توهم رو توی ذهنت میکاری،انقدر ب این موجودات فکر میکنی تا بالاخره واست واقعی میشه،در واقع تنها توهمات رو داری میبینی،همین

2824
2823
2791
2779
2792