2821
2789
تو سایت مدیوم همون متوهمه دیگه هرکی زیاد توهم میزنه میگه مدیومم بجای درمان این حالات عجیبوغریب این ح ...

بدون هیچ مراغبه و ریاضتی ادعای مدیوم بودن میکنن

خود آیت الله بهجت که چشم برزخی داشتن و با ماورا در ارتباط بودن و جناب آقای قاضی هرگز مدعی این حرف ها نبودن و دیگران این اسرار رو برای مردم گفتن

طرف به واسطه چشم آبی میگه من مدیومم

اون یکی میاد میگه حس ششم

امان از جهل مردم

برای رسیدن به درجات بالای الهی که پرده ها از جلوی چشممون کنار بریم و بشیم آیت الله بهجت و آیت الله قاضی سالها مراقبه عبادت و ریاضت و ترک گناه و معصیت لازمه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
جن ها اکثرا سیاه بودن که دیدم ولی یک بار یه مدل جنی دیدم که پنجه داشت نارنجی بود پشت در بود خیلی گند ...

چه جالب 

منم تاحالا هر چی دیدم سیاه بوده چه توی خواب چه بیداری

یه بار خواب دیدم توی خونه نشستم و یهو سرمو چرخوندم دیدم یه موجود وحشتناک انگار بز که بدون شاخ باشه و چشمای سفید دستاش هم استخونی رنگ بدنش هم سیاه یا دودی مانند که به من خیره شده بود من توی خواب انقدر سرم سنگین شده بود که با حال بد از خواب بیدار شدم و هیچوقت معنی این خواب رو نفهمیدم هزاران خواب این شکلی دیدم ولی توی عمرم  هیچوقت جن به این وحشتناکی ندیدم و نخواهم دید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفاتون خیلی زیبا و آموزنده بود .. ممنونم🫠🤍

خواهش میکنم عزیزم

لطف کن تمام کامنت های که داخل این تاپیک گذاشتم رو بخون 

من سالها وقت گذاشتم برای این کار

به اساتید روجوع کردم و کتاب های زیادی خوندم

هیچ کس نمی تونه ادعا کنه بدون مراقبه بدون ریاضت بدون ترک معصیت تونسته مدارج الهی کسب کنه و قدرت ماورا پیدا کنه و پرده ها از جلوی چشمش کنار رفته 

مثالی که گفتم مرحوم آیت الله بهجت و آیت الله قاضی 

یه سری گمراه هم که با انجام اعمال شیطانی با اجنه کافر ارتباط برقرار میکنن که برای این کار هم باید اعمال خیلی خیلی قبیح شیطانی انجام بدن مثل ریختن نجاست روی قرآن و سوزاندن قرآن و... که اونم تکلیف مشخصه

ما بقی هم که شیاد و کاهبردار

😘

🩷🌈🩷

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😐نگو که توام عقیده منو داری؟🫡

باور میکنی قلبم به درد میاد وقتی این همه جهل رو میبینم که یکی نوشته حس ششمی هستم و بقیه رفتن آینده رو ازش میپرسن؟

کاش یه جامعه شناس و یه تحلیلگر بیاد این سایتو ببینه و روش مطالعه کنه تا به عمق فاجعه پی ببره 

مشت نمونه ی خرواره

این سایت نشون میده اوضاع خیلی خیلی وخیمه

خواهش میکنم عزیزملطف کن تمام کامنت های که داخل این تاپیک گذاشتم رو بخون من سالها وقت گذاشتم برای این ...

چشم حتماااا حتما میخونم 

کاملاً درست میفرمایید عزیزم🤍واقعا نمیفهمم چجور حاضرن بخاطر برقرار کردن ارتباط با جن ها همچین کارهایی رو بکنن

باور میکنی قلبم به درد میاد وقتی این همه جهل رو میبینم که یکی نوشته حس ششمی هستم و بقیه رفتن آینده ر ...

درسته

تازه بیشترشونم نوجونن و این خصوصیت رو ب نسلهای بعد خودشونم میدن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

درستهتازه بیشترشونم نوجونن و این خصوصیت رو ب نسلهای بعد خودشونم میدن

نمی دونم چرا نسل تحصیلکردمون هم به این جهل گرفتار شدن 

حتی دیدم خانم های مذهبی هم کامنت میزارن میپرسن

عجیبه برام عجیب

چشم حتماااا حتما میخونم کاملاً درست میفرمایید عزیزم🤍واقعا نمیفهمم چجور حاضرن بخاطر برقرار کردن ارتب ...

چشمتون بی بلا 💚🌸

نمی دونم چرا نسل تحصیلکردمون هم به این جهل گرفتار شدن حتی دیدم خانم های مذهبی هم کامنت میزارن میپرسن ...

واقعا چطور میتونن باور کنن ی نفر از پشت گوشی بدون دیدن و شناختنشون آیندشونو بگه

این آپشن برای پیامبراهم قفل بوده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بخارشور

parhamfarhan | 20 دقیقه پیش

تایپک

honiwyy | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792