2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم فحش داد😒😒🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 49 پست
منم همین فکرو کردم چون اینجا میگفتن ویتی نسافرو سوار میکنن میگن سفر رو لغو کنین ک درصد ندن ولی این ه ...

اره یبار برای منم راننده گفت لغو کن که ندم درصدو 

ولی نمیدونستم برای لغو از طرفه راننده هم همینه یا نه

لطفااااا لطفاااااا حتی اگه بدتون هم نیاد ازینکه بهتون پیشنخاد میدن یا مزاحمت ایجاد میکنن حتمااااا گز ...

آره ی بار خواهرزده ام که سیزده سالشه تنهایی برگردوندیم خونه شون.اسنپیه داشت الکی اینو تو خیابونا میگردوند.منم زنگ زدم گفتم فلان فلان شده دارم میبینما تو مسیر نمیری .هی از مقصد خارج میشی.بعدم به پشتیبانی زنگ زدم گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لغو سفر مال وقتیه که ماها سوارماشین بشیم راننده ازمون خواهش میکنه لغوکنید که مثلا درصد ندن من چندبار برام پیش اومده چیزی بهشون نگفتم ولی قانون اسنپ اینکارشونو خطا حساب میکنه اگ کسی لوشون بده کاربریشونو میبندن وجریمه میدن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
لغو سفر مال وقتیه که ماها سوارماشین بشیم راننده ازمون خواهش میکنه لغوکنید که مثلا درصد ندن من چندبار ...

آخه اگه ما زیاد لغو بزنیم اسنپ هم سفرای مارو هم محدود میکنه.به دوستم که هی لغو میزده اخطار اومده بود

آخه اگه ما زیاد لغو بزنیم اسنپ هم سفرای مارو هم محدود میکنه.به دوستم که هی لغو میزده اخطار اومده بود

درسته راننده ها هستن تا سوارماشین میشیم مثلا بما میگن لغو کنید درصد اسنپ وندم منم از سادگی لغو کردم نمیدونستم این کار تواسنپ ممنوعه و ممکنه کاربری وآی پی همه روببندن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
2790
2778
2791
2779
2792