2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم فحش داد😒😒🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکرین بگیر بفرست برا پشتیبانی تا یادبگیره مردم کلفت نوکرش نیستن اینجور باهاشون بحرفه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

لطفااااا لطفاااااا حتی اگه بدتون هم نیاد ازینکه بهتون پیشنخاد میدن یا مزاحمت ایجاد میکنن حتمااااا گزارش بزنید،بزارید بفهمن که اینکارشون گزارش خواهد شد.

چون اگه اینجوری نباشه واقعا آدم وحشت میکنه سوار اسنپ بشه،حس میکنه همشون ممکنه چرت و پرت بگن.

خیلیا دختر و پسرای کم سن و سالشونو با اسنپ میفرستن

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
امکان داره که راننده لغو کنه که درصده اسنپو ندهبعد همون مسافرو سوار کنه؟؟؟؟

منم همین فکرو کردم چون اینجا میگفتن ویتی نسافرو سوار میکنن میگن سفر رو لغو کنین ک درصد ندن ولی این همون موقع ک قبول کرد بعد لغو کرد

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
2790
2778
2791
2779
2792