2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته پیش

و ۴ سال پیش

که فرقشون از زمین تااااااااااا آسمون بود

اولین بار بدون بیحسی و فقط با شیاف که تا صبح از درد و بادی که پیچیده بود تو روده هام بیمارستان بودم

ولی هفته پیش در کمال تعجب و با اون همه استرسی که بخاطر دفعه قبل داشتم، با آمپول بی حسی هیچی حس نکردم

خیلی عالی بود خخخخخ

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان
اگه لوله های رحمت خدایی نکرده بسته باشه درد داره دردشم وحشتناکه اما اگه انشاالله مشکلی نداشته باشه د ...

شما انجام دادید چند وقت بعدش باردار شدید .خو نمیدونم باز یا بسته از دردش هم خیلی میترسم

درد داره ی کم ولی قابل تحمله اینو من دارم بهت میگم ک در برابر درد خیلی آستانه تحملم پایینه بعدشم من ...

حتما لوله هات بازبوده منم لوله هام بازبود دردش یه کم ازپریودی زیادتربود ولی دوستم که گرفتگی داشت گفت مردموزنده شدم ازدرد

اگه لوله های رحمت خدایی نکرده بسته باشه درد داره دردشم وحشتناکه اما اگه انشاالله مشکلی نداشته باشه د ...

من بسته بود ولی با آمپول بیحسی هیچی حس نکردم

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان

بله 

اگه لوله هات باز باشه درد نداری مثل پریوده ولی اگه لوله هات بسته باشه مدام ماده حاجب رو پر میکنه تا بلکم باز بشه 

قبل اینکه بری برای عکس شیاف دیکلوفناک بزار اصلا درد نمیفهمی 

نوار بهداشتی حتما بردار چون بعدش خونریزی داری 

اگه تنبلی تخمدان و مشکل دیگه ای نداشته باشی یکی دو ماه بعدش باردار میشی چون لوله هارو اون ماده خیلی تمیز میکنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من حدودا ۱۰ سال پیش انجام دادم خیییییلی درد داشت و لوله هامم چسبندگی نداشت و مشکلی م نداشتم همزمان همون روز دوستمم بامن انجام داد و اصلا دردی نداشت و میگفت مثل معاینه میمونه    البته من چند سال دیگه مجدد انجام دادم و اینبار بیهوشی گرفتم   بستگی به بدنتون داره خیلی ها شنیدم که میگفتن اصلا درد نداره و دردش مثل معاینه میمونه