2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر از اصطلاح لوند بدم میاد خانم هر چقدر سر سنگین تر باشه بیشتر بقیه بهش احترام میذارن

وااای منم. دور از جون حس یه زن ناجور و با عشوه های شدید بهم دست میده

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
چقدر از اصطلاح لوند بدم میاد خانم هر چقدر سر سنگین تر باشه بیشتر بقیه بهش احترام میذارن

خوب من نمیخام پیش کسی لوند باشم منظورم تو خونم برا شوهرم لوند و شیک باشم پیش دوستام شیک باشم 

پیش بقیه که سنگینم 

دخترک تنها
خوب من نمیخام پیش کسی لوند باشم منظورم تو خونم برا شوهرم لوند و شیک باشم پیش دوستام شیک باشم پیش بقی ...

باهاش عصبی و تند رفتار نکن، به خودت برس و توی هر حالتی لباس تمیز بپوش. پایه باش. جملات محبت امیز بگو، همیشه بهش یاداوری کن که دوستش داری

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

ربطی نداره اگه زن لوندو شیک دیدی حس زن ناجور بهت دست نده

عزیزم من کی گفتم زن شیک بهم حس ناجور میده؟ گفتم کلمه ی لوند همچین چیزی رو میاره تو ذهنم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊