2777
2789
عزیزم یه کار پیدا کن الان همه خانمها کار میکنن که راحت خرج کنن

خاحوالم اجازه کار نمیدن 

اون کاریم ک اونا مد نظرشون باید لیسانسم و بگیرم که سه سال دیگست

اطرافیانو ول کن.تمرکزتو بزار روی خودت.درستو بخون.کار پیدا کن.درامد داشته باش.ورزش کن.زبان بخون.ای ک ...

حتی اگه آدم با دو تا بچه طلاق بگیره

حتی اگه قرار باشه تا آخر عمر عذاب بکشه و هر روز بمیره و زنده شه بخدا خیلی سخته😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی! دیوونه وخه بیا تاپیکم تگ نمیشی😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

خواهشا تویکی دیگه دنبال این زهرماری نباش این دخترعه تو اینستا میبینم ویدا  چند روزعه ناراحتم اومدم نی نی سایت حالا تو نوشتی قرص برنج مگه بمیری همه چی درست میشه!!!!

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
وضعیت ایشون رو من نمیدونم ولی منی که حالم بده وقتی میبینم بقیه میگن ب خودت برس ورزش کن و فلان بدتر م ...

من این حرفارو زدم چون اکثر ماها فقط وقتی که خیلی مستاصل و عصبی میشیم و احساس بی پناهی میکنیم از روی خشم دلمون  میخواد اون لحظه بمیریم.برای خودم بارها پیش اومده و حس کردم استارتر الان به این خاطر داره حرف از خودکشی  میزنه.ولی عزیزم اگر ادم واقعا تو بحران افسردگی قرار گرفته باشه بطوری که شرایطش خیلی حاد باشه یا به قول شما نفس کشیدن براش عذاب باشه بله درسته حرفای من نمیتونه کاری کنه.عزیزم اگر حالت واقعا بده خواهش میکنم با یه روانشناس صحبت کن.حتما این کارو بکن.نزار این افکار بهت غلبه کنه.

حتی اگه آدم با دو تا بچه طلاق بگیرهحتی اگه قرار باشه تا آخر عمر عذاب بکشه و هر روز بمیره و زنده شه ب ...

میفهمم شرایط سختی داری.به خدا میفهمم💔💔

خدا خودش کمکت کنه.ولی  عزیزم خودکشی راهش نیست.همه چشم امید اون بچه ها به شماست.

به اونا فکر کن .

من این حرفارو زدم چون اکثر ماها فقط وقتی که خیلی مستاصل و عصبی میشیم و احساس بی پناهی میکنیم از روی ...

فایده ای نداره حتی دیگه از تقلا کردن برای بهتر شدنم دست کشیدم دوساله تحت نظر روانپزشک و روانشناسم چندتاییم عوض کردم ولی باز چیزی تغییر نمیکنه خیلییی با روانشناسای مختلف صحبت کردم ولی همشون نمیتونن کاری کنن سرهمین فکر میکنم واقعا افسردگی درمان نداره و هرچی تلاش کنی برای بهتر شدنش بیشتر فرو میری

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
فایده ای نداره حتی دیگه از تقلا کردن برای بهتر شدنم دست کشیدم دوساله تحت نظر روانپزشک و روانشناسم چن ...

درمان داره عزیزم.مادر من درمان شد.بعد از  چند سال  عذاب.

با دارو درمان  شد.

شاید داروها  بهت  نمیسازه

درمان داره عزیزم.مادر من درمان شد.بعد از چند سال عذاب.با دارو درمان شد.شاید داروها بهت نمیسازه

خیلی ترکیب دارویی عوض کردن تا با اینا تونستم این ترمو بگذرونم حالم شدیدا وحشتناک بود انقدر بی حوصله شده بودم ک حتی حرفم نمیزدم نمیدونم مشکل دارم با خود زندگی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خیلی ترکیب دارویی عوض کردن تا با اینا تونستم این ترمو بگذرونم حالم شدیدا وحشتناک بود انقدر بی حوصله ...

افسردگی  همینه عزیزم.مامان منم همین بود.حالا اگر دوست داشتی اسم دکترشو میگم  بری پیشش.اگر خودت کمصلحت دونستی.ولی برات از ته دلم ارزوی بهبودی میکنم

اوهوم

تو خیلیم خوبی دلبر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

افسردگی همینه عزیزم.مامان منم همین بود.حالا اگر دوست داشتی اسم دکترشو میگم بری پیشش.اگر خودت کمصلح ...

اره ممنون میشم اسمشو بگی

اره ممنون میشم اسمشو بگی

حتما عزیزم.میدونم خسته شدی ولی خدا رو چه دیدی.شاید این دکتر تونست کمک کنه بهت.مادر من پنج سال  عذاب  کشید.من میدونم افسردگی چقدر سخته.و دکترشو عوض  نمیکرد.اما از وقتی به ایشون مراجعه کرد رو به بهبودی رفت.

دکتر داوود معظمی مغز و اعصاب تهران.

٢٢٦١٧١٦٢

حتما عزیزم.میدونم خسته شدی ولی خدا رو چه دیدی.شاید این دکتر تونست کمک کنه بهت.مادر من پنج سال عذاب ...

میگم که این دکتر برای مغز و اعصابه که، متخصص اعصاب و روان باید باشه یا اینم برای افسردگی ویزیت میکنه؟

میگم که این دکتر برای مغز و اعصابه که، متخصص اعصاب و روان باید باشه یا اینم برای افسردگی ویزیت میکنه ...

ویزیت  میکنه عزیزم.مادر من و دوست مامانم هر دو افسردگی و واضطراب داشتن.مدرکش  از امریکا گرفته اگر اشتباه نکنم.