2777
2789
عنوان

Lets talk English together

| مشاهده متن کامل بحث + 21247 بازدید | 850 پست
@هیسبابا2 دستت دردنکنهمرسی واقعامن چقدر ازت خوشم میومدیعنی عاشقت بودمواقعا مرسی قشنگ گند زدی توش کو ...

مطمئنی درست تگ کردییییی عزیز☹️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

Hi dear it's a good idea,please continue this topic and tag me in it😘❤️

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

such a fantastic idea 👏🏻👏🏻👏🏻😍😄 it would be much better if we had a special group like tel.eg ...

good idea👍

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
Hi dear it's a good idea,please continue this topic and tag me in it😘❤️

Hi,l agree to u.

I like learning English,but there is a  in problem,once I'm busy then lm slow .

Please help me 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
such a fantastic idea 👏🏻👏🏻👏🏻😍😄 it would be much better if we had a special group like tel.eg ...

O h, it's perfect, just please  in ita,l can't  use my tel.egram 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.