2777
2789
عنوان

Lets talk English together

| مشاهده متن کامل بحث + 21248 بازدید | 850 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Hello guys, How are you doing? what’s up? If you want to learn English, first you must try to read s ...

Great advice!

But don’t forget that the most important part of learning English is learning Grammar 

Without focusing on the English grammar, we wont be able to put the words in the correct order

.
I highly encourage everyone to focus on a combination of practices on listening, reading, writing and learning Grammar! 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
منم انگلیسیم خوب نیست از گوگل اوردم نمیدونم چی گفتم😂😂

من فارسی کیلی کیلی کم 🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من از فیلمای زیرنویس خیلی چیزا یاد گرفتم و گاهی اهنگ

منی که وقتی فیلم نگاه میکنم فقط موضوع فیلم رو میچسبم 🤣

اصلا فقط نگاه میکنم  

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

Such a good topic 😍😁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
I used to be quiet good at English and i was looking for a job but for a young woman working it was ...

عزیزم quite هستش نه quiet 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

Hey everyone 

It's so nice to see you all trying to help each other with your English skills.

I learnt English mostly by environmental exposure. I still have some difficulty at finding the right word and the right pronunciation. 

Reading is the easiest of the four skills to be good at, personally I think we have the hardest time with the Speaking, it's sometimes a lifetime, never-ending process, and there is always a place to improve your fluency.

However, you are so young, and learning a new  in an early age. language is much more effortless 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته