bilie85mis مدیر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 عنوان Lets talk English together | مشاهده متن کامل بحث + 21248 بازدید | 850 پست Hello, are you good?Let's talk together... زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند. 1403/04/13 | 13:27 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 دیونن بخدا . چ حالی دارن فکرکنم همشون از گوگل پیدا کردن متنش میفرستن لطفا احترام خودتونو حفظ کنید ما میخوایم انگلیسیمون بهتر بشه بعد شما دخالت میکنید.بدتون میاد مجبور نیستید بیاید تو تاپیک . توهینم نکردم زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 ?Hi how are you doingoh yeahIm really hate Englishbut I passed it for six years Why do you hate English? زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
farindokht عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 اره چرا که نه Ohhhhh bravo😅💪 اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 بلاخره یدونه فارسی زبان پیدا شد تو این تاپیک،اونم خود بنده هستمه بله بله خوش اومدید م ا از کالیفرنیا امدیم زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Ohhhhh bravo😅💪 yes thank you زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8695 لطفا احترام خودتونو حفظ کنید ما میخوایم انگلیسیمون بهتر بشه بعد شما دخالت میکنید.بدتون میاد مجبور نی ... باش عزیزم . همینجوری پیش برید انشالله اکسفوردتون تو همین سایت میگیرین 😂
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 باش عزیزم . همینجوری پیش برید انشالله اکسفوردتون تو همین سایت میگیرین 😂 اوکی😐 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 HelooHave a good day Hiiiii زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29465 من شوخی های فارسیم سرم نمیشه جون تو فردوسی سی سال خودشو جر نداد ک من بیام بگم ایت واز فانی🤣🤣🤣🤣 "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
farindokht عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1963 yes thank you Yourwellcom اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 من شوخی های فارسیم سرم نمیشه جون تو This is for fun and jokes post زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 فردوسی سی سال خودشو جر نداد ک من بیام بگم ایت واز فانی🤣🤣🤣🤣 Why did she tear herself😂😂😂 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Yourwellcom thank you baby زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.