bilie85mis مدیر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 عنوان Lets talk English together | مشاهده متن کامل بحث + 21246 بازدید | 850 پست Hello, are you good?Let's talk together... زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند. 1403/04/13 | 13:27 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Come and leave a comment, I will give you 310 sweets زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
princesssss80 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 1990 Omg , shame on themI'm agree with you, and you did a great act that left that terrible place Iam agree with you اشتباهه باید بگی l agree with you متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Thanks a millionWhat's up the health🥰🥲what's up with you زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Iam agree with you اشتباهه باید بگی l agree with you Oh, thank you for guiding me🥰 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Do you think I should learn English cursive? زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
princesssss80 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 1990 the health🥰🥲what's up with you Not muchگلم the health اشتباهه اصلا همچین چیزی ندارن میتونی از اینا استفاده کنی در جواب سوال what's upNot much Nothing muchجواب های دیگه هم هست ولی فعلا این دوتا رو یاد بگیر متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 کلا خودم اصلا بلد نیستم با گوگل مینویسم🥲😂 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Not muchگلم the health اشتباهه اصلا همچین چیزی ندارن میتونی از اینا استفاده کنی در جواب سوال what's ... مرسی. نمیدونم من از گوگل مینویسم که اصلا جملمو بعضز وقتا عوض میکنه😐😂 زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 Hello guys How is your day? Great, how is your day? زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
princesssss80 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 1990 Do you think I should learn English cursive? Yes of course.Have you ever been to English class or had any English teachers for learning English? متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰
bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 میگم وقتی میخوام بگم روزتون چطور است چطور بنویسم؟ زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
princesssss80 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 1990 مرسی. نمیدونم من از گوگل مینویسم که اصلا جملمو بعضز وقتا عوض میکنه😐😂 گوکل ترنسلیت اصلا بدرد یادگیری زبان نمیخوره بعضی وقتا ترجمه هایی که تحویل میده اصلا آدم شاخ در میاره متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰
lisamanobaaa عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 1392 Iam agree with you اشتباهه باید بگی l agree with you 🤦🏻♀️😂all the time,I make this mistake Thanks
ساموووووراییم عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7597 Omg , shame on themI'm agree with you, and you did a great act that left that terrible place Yep i think they thought since i'm young they could use me but it wasn't safe Some men are really disgusting