2777
2789
عنوان

Lets talk English together

| مشاهده متن کامل بحث + 21279 بازدید | 850 پست
کسی هم هست که انگلیسی از بازی و موزیک یادگرفته باشه

من

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

فارسی را پاس بداریم 😐

Certainly . Farsi has its place

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂لعنت ب گوگل

معنی:من مقداری زبانم خوب بود و دنبال کار میگشتم ولی برای ی خانم با سن کم کار کردن یکم سخته چون مردا اذیت میکنن(مزاحمت ایجاد میکنن)پس من کارو ول کردم و بعدش ک ازدواج کردم و انگلیسی صحبت نکردم دیگه

گلم گوگل همیشه درست معنی نمیکنه چون کلمه هارو دونه به دونه معنی میکنه ولی با ترکیب کلمات متفاوت تو جمله میشه معنی خاصیو رسوند ک گوگل قادر ب ترجمه ترکیب اون کلمات نیست 

Nahhhhh English is so difficult (if you know you know😂👍🏻)

Yes, it is very difficult

😂😂😂لعنت ب گوگلمعنی:من مقداری زبانم خوب بود و دنبال کار میگشتم ولی برای ی خانم با سن کم کار کردن ی ...

آها😂😂😂ببخشید من هم فکر مبکردم الکیه

Very good👌🏻Have a good day

You also

English is very difficult for me. Do you know a program with which I can master English?