2777
2789

بپرس

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم بنظرت مصاحبه فرهنگیان رو قبول میشم؟؟

اسمت 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
عزیزم بینمون چی میشه😓؟عزیزم تا کی فراموشش میکنم؟حسش بهم چیه؟ باهاش اوکی بشم یا نشم؟

نه فعلا فراموشش نمیکنی اوکی شدنت هم بستگی به یه سری فاکتور هاداره ولی پسر خوبیه از لحاظ قیافه هم خوبه یکی دیگه هم دورش هست

عزیزم لطفا به من میگی درمورد رابطه م چی حس میکنی؟و اینکه پارتنرم کی بهم پیشنهاد ازدواج میده؟

فعلا که عجله ای برای ازدواج نداره شخص ولی شما  در اینده حس میکنید که داره عقب میندازه ولی دوست داره پسر خوبیه گاهی اوقات میتونه یکم غیر اجتماعی هم باشه یا هم خجالتی ولی راجب یه سری موضاعات خاص 

حس سینا ب من چیه

پسره سینگله ولی با تو هم نیست هنوز خسش هم میخواد بهت پیشنهاد بده یا اگه تو رابطه ای باهاش جدیش کنه و فکر به پیشنهاد رو در ذهنش میبینم ولی انگار مطمعن نیست راجب خودش یا شما 

من این ماه باردارم؟ اگه نه تا چند وقت دیگه باردار میشم

این ماه چیز مشخصی برات نیوفتاده تغییرات هرمونی میتونی داشته باشی ولی نا امید نشو وعده ی باردایت نزدیکه وعده ی هفت

این ماه چیز مشخصی برات نیوفتاده تغییرات هرمونی میتونی داشته باشی ولی نا امید نشو وعده ی باردایت نزدی ...

وای منوووو میگی 

میشه بگی ک حس کمی داره یا در آینده میدارع ؟

ریپلای می‌کنه ؟کی؟بغد ممکنه باهم باشیم