2777
2789

سلام دوستان کسی تجربه شو داره ؟ من سر بارداریای قبلیم همش قبل موعد مثبت میشد ولی روز ۲۸ تست دادم منفی بود نا امید شدم کسی بوده با همچین تجربه ای ؟ که بعد موعد بفهمه باردار بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ روز بعد موعد منفی بود و ۳ روز بعد موعد رفتم آزمایش. تازه ۲ بار هم بیبی چک زدم .الان ۸ ماهه باردارم ...

ای خدا من اخه سر بارداریای قبلیم قبل موعد مثبت میشد ولی هردوتاش سقط شد برا من الهی که سالم بچتو بغل بگیری تروخدا دعا کم منم باردار باشم

بهترین کار آزمایش خون.البته بارداری با علائمی مثل تکرار ادرار خستگی پرخوابی درد ناحیه شکم همراهه.

صبح ها حالت تهوع دارم نوک سینه هام دردناکه زیر نافم و کمرمم درد میکنه 

اره سفت شده حدودا سه چهار سانت زیر نافم

من احتمال زیاد میگم بارداری حتما آزمایش خون بده .من دقیقا سینه درد داشتم عصبی زیر نام سفت و گرفته تکرر ادرار حالت تهوع خلاصه همه با هم ریخته بودن رو سرم