2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان😊

764 بازدید | 10 پست

بچه ها خیلی دوس دارم انجام بدم ولییییی خیلی ازش میترسم ،میترسم چندسال دیگه دندونی نمونه برام😐

نمیخوام بدون تراش انجام بدم چون خوشم نمیاد دندونام بیاد جلو میخوام اگه انجام دادم دندونای خودمو تراش بده 

چیکارکنم

بس كن ايرانى

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی که تراش میخوره لمینته

کامپوزیت تراش نداره

اسکار طبیعی ترین کامپوزیت هم می رسه به دندونای من 

اینقدر اینقدر طبیعی درست کرده هیچ کس متوجه نمیشه

تا نگم دندونام کامپوزیته کسی نمیفهمه

اونی که تراش میخوره لمینتهکامپوزیت تراش ندارهاسکار طبیعی ترین کامپوزیت هم می رسه به دندونای من اینقد ...

کامپوزیت هم میشه تراش داد، من میخوام تراش بخوره ک ریز و یکدست بشن ،چون دندونای خودم ریز نیست...

چندوقته انجام دادين؟ از تنها چيزى ك ميترسم كاراي مربوط ب دندونه...

بس كن ايرانى
کامپوزیت هم میشه تراش داد، من میخوام تراش بخوره ک ریز و یکدست بشن ،چون دندونای خودم ریز نیست...چندوق ...

من یکسال پیش انجام دادم

خیلی خیلی راضیم

ولی به نظرم حیفه دندوناتو تراش بدی

دکتر من خدا خیرش بده تنها دکتری بود که سلامت دندون براش مهم تر از پول بود

به من گفت من اگه دندوناتو تراش بدم لمینت کنم سه برابر پول میگیرم ولی دندونت خیلی مینا از دست میده دیگه سنت که بره بالا هیچی نداری

گفت برای خانم خودمم بدون تراش کامپوزیت کردم

من یکسال پیش انجام دادمخیلی خیلی راضیمولی به نظرم حیفه دندوناتو تراش بدیدکتر من خدا خیرش بده تنها دک ...

اخه ميترسم تراش ندم دندونام بزنه جلو، خيليم اطرافم اينجورى ديدم 

چ عالى مباركتون باشه اسم دكترتون چيه؟

بس كن ايرانى
من یکسال پیش انجام دادمخیلی خیلی راضیمولی به نظرم حیفه دندوناتو تراش بدیدکتر من خدا خیرش بده تنها دک ...

اخه ميترسم تراش ندم دندونام بزنه جلو، خيليم اطرافم اينجورى ديدم 

چ عالى مباركتون باشه اسم دكترتون چيه؟

بس كن ايرانى
اخه ميترسم تراش ندم دندونام بزنه جلو، خيليم اطرافم اينجورى ديدم چ عالى مباركتون باشه اسم دكترتون چيه ...

عزیزم اون دیگه بستگی به دکترت داره 

مال من اصلا اصلا نزد جلو منم خیلی خیلی میترسیدم

دکتر کاوه محمدامینی بندرعباس

تجربه ی من با دکتر مونا کشکولی بسیار ناامیدکننده و بد بود، من هر روز در عذابم از دندون هام و به همین دلیل احساس می‌کنم لازمه این بازخورد رو به اشتراک بگذارم:

کار به صورت کاملاً غیرحرفه‌ای انجام شده. پشت دندان‌هام بسیار تیز و نامنظمه. تمیز کردن دندان‌ها به دلیل چسبیدن مواد غذایی و حتی پوره‌های آب میوه نه تنها بین دندون ها، بلکه سطح دندون!! به خاطر تراش های غیر اصولی بسیار دشواره و مجبورم دائم نه تنها مسواک و نخ عادی بلکه از مسواک برقی، مسواک بین‌دندانی و جت آب استفاده کنم.

فک کنین تو مهمونی تا غذا میخورم دیگه نمیتونم صحبت کنم و باید برم دستشویی دندونامو تمیز کنم که غذاهای گیر کرده بین دندونا موقع صحبت دیده نشه!!!

بعد از چند هفته که موقع کشیدن نخ دندان، خونریزی لثه ی بین دندون ۳ و ۴ داشتم، متوجه شدم توی لثه م یه تیکه از نخِ کار رو جا گذاشتن!!!

روزی که من برای مشاوره رفتم، ایشون بسیار با حوصله و خوش‌اخلاق برخورد کردند، طوری که من اعتماد کردم و فکر کردم فردی دقیق، صبور و آرام هستند. اما روزی که کار من رو انجام می‌دادند، از شدت عجله و سرهم‌بندی کارها شگفت‌زده شدم. این تفاوت در رفتار و عملکرد بین روز مشاوره و روز درمان برای من بسیار ناراحت‌کننده بود. 

من سلامت دندون هام رو از دست دادم و باید هر روز زمان زیادی را صرف تمیز کردنشون کنم. نتیجه ی کار اصلاً رضایت‌بخش نیست و دندان‌هام شبیه به نمونه‌هایی که در ویدئوهای پیجشون هست، نیست، بسیار بزرگ و بد فرم شده.من گول ویدئوهای عالی پیجشون رو خوردم، فک میکنم این ویدئوها به دلیل وجود یک آتلیه عکاسی حرفه‌ای در مطبشون هست، ویرایش شده‌ و یا واقعا اون افراد خوش شانس بودن و کار براشون خوب انجام شده.

علاوه بر این، علیرغم پرداخت هزینه VIP، وقت من به دلیل پذیرش بیماران قبلی و طول کشیدن کارشون، و همچنین پذیرفتن مراجعین جرم گیری حین کار من، انجام سورپرایز پارتی حین کار روی دندون من، و بعد هم ادیت ویدئوهاش و انتخاب کلیپ توسط خود خانوم دکتر!! در حین کار روی دندون من، طولانی شد. در نهایت، زمانی که نگرانی خودم رو از عجله در کار ابراز کردم، با رفتار منفعلانه پرخاشگرانه مواجه شدم. فشار آوردن به لثه‌هام با صفحه ی فلزی که بین دندون میذارن و بدرفتاری موقع تغییر پوزیشن سر و دندون هام و … که واقعا غیر حرفه ای و غیر بالغانه ست، تجربه ی من رو به شدت تلخ کرد. 

من انتظار داشتم یک دندان‌پزشک حرفه‌ای به تمام بیمارانش با دقت کامل رسیدگی کنه و برنامه های شخصیش نباید بر کیفیت کارش تأثیر بذاره. اگر سورپرایزی تدارک دیده میشه نباید از وقت بیمار روی اون بذارن. طوری که دکتر و پرسنلشون تعریف میکردن روز قبل هم یک آقایی شکایت داشته.  

ایشون برخلاف انتظارم آدم پولکی هستن، من دلار دادم بهشون و نرخ دلار رو پایین تر از نرخ سایت برداشتن. ادامه ی پول که به صورت ریالی کارت کشیدم رو نگاه نکردم، وقتی منتظر اسنپ بودم، اس ام اس بانک رو دیدم و متوجه شدم پول بیشتر کشیدن! که براشون حساب کردم دوباره توی ماشین حساب و نشون دادم که بیشتر کشیدید، و پول رو برگردوندن بهم. در کل متاسفم ازینکه این انتخاب اشتباه رو در حق خودم انجام دادم و سلامت دندون هام رو از دست دادم. اگه برگردم هرگز و هرگز سمتشون نمیرم.