2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکس که هیچ مشکل دغدغه ی نداره مگه نه🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست اطرافم زیاذ

شما از دل هیچ کس خبر نداری به جز خودت . توی همین سایت من کلی تاپیک میبینم که طرف میگه همه از بیرون زندگیم میگن خوشبحالش ولی هیچ کس جای من نیست که درد و مشکل من رو بفهمه . 

حالا اون مشکل ممکنه از نظر شما خیلی ساده و پیش پا افتاده باشه که حتی ارزش فکر کردن نداره ولی برای خود اون خیلی ناراحت کننده هست و زندگیش رو تلخ کرده .  

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این حرفا واسهردلخوشی خودمونه والا چیزی زیاد مرفه بی درد

بله مرفه زیاده ولی بی درد نه . مثلا یه بنده خدایی بود زندگی عالی ، پول ، شوهر خوب ، خانواده با محبت و حامی ، همه چی زندگیش از دید بقیه 20 . حالا این بنده خدا حامله شد و قرار بود بچش عید به دنیا بیاد ، یهو زودتر آخر اسفند به دنیا اومد . یعنی داشت خودش رو میکشت که وای زندگیم جهنم شده ، از همه چی بدم میاد ، چقدر بدشانس بدبختم 😐😐😐😐

فقط به خاطر اینکه بچه سالم و دسته گلش خارج برنامه ریزی اون ، دو هفته زودتر به دنیا اومده . حالا شما میگی طرف دیوونه هست مگه اصلا مهمه ولی برای اون بنده خدا انقدر مهم بود که به خاطرش کاملا حس بدبختی میکرد . 

کلا منظورم اینه ، ذات آدم اینه که هر چقدر هم خوشی داشته باشه زود بهش عادت میکنه و دیگه ازش اونقدر لذت نمی بره ولی در بهترین و رویایی ترین شرایط زندگی هم همیشه یه فکر ، یه خیال ، یه خاطره بد از گذشته ، یه ترس الکی از آینده که ممکنه اصلا اتفاق هم نیفته همیشه هست که باعث بشه آدم از زندگی امروزش لذت نبره و این تقریبا بین همه آدما مشترکه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم