2789
عنوان

مهریه

132 بازدید | 17 پست

دوستان من هفتصد تا سکه مهریه م هست نصف خونه مال منه که در زمانش یک چهارم پول خونه رو خودم به شوهرم داده بودم و اینکه دوتا بچه دختر و پسر زیر هفت سال دارم اگه طلاق بگیرم بچه ها و مقداری از مهریمو میتونم بگیرم؟و اینکه هر ماه نفقه به چه مقدار برام میدن؟؟کسی هست کمکم کنه ؟چون از لحاظ مالی مستقل نیستم مجبورم برای ادامه زندگیم حساب کتاب کنم 

قانونا ۱۱۰ تارو باید بده چه تقسیط بشه چه توانایی شو داشته باشه که یه جا بده  ، بقیه شو اگه داشت میده اگه نه قانونی نیست ، نفقه هم کارشناس تعیین میکنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قانونا ۱۱۰ تارو باید بده چه تقسیط بشه چه توانایی شو داشته باشه که یه جا بده ، بقیه شو اگه داشت میده ...

برای بچه ها چه هزینه ای در نظر میگیرند ؟در چه صورتی میتونم توقیف اموالش کنم؟

تااونجاییکه راه داره طلاق نگیر بعد طلاق شرایط خیلی سختتر میشه

والا به همه چیز فکر کردم وجودش خیلی سمی هست تو زندگیم منو دوست نداره احترام نمی داره دیگه نمیتونم تحملش کنم

دوندگی داره 

خونه رو زود میده ولی سکه رو سالی یک عدد 

اگه قاضی خوب باشه میتونه شوهرت رو راضی کنه که بقیه خونه رو بجا سکه هات برداری 

برا پولی هم که دادی شوهرت باید مدرک داشته باشی وگرنه م

یزنه زیرش 

نفقه هم ۲۷۰۰ به پسر همسایمون میده ۴ماهه  یه پسر ۱۲ ساله داره 

واینکه حتی میتونه گرو کشی کنه که اگه بچه ها رو میخای باید مهریه ات رو ببخشی 

حواست رو جمع کن وبا یه وکیل کار بلد کمک بگیر 

برای بچه ها چه هزینه ای در نظر میگیرند ؟در چه صورتی میتونم توقیف اموالش کنم؟

با توجه به درامد و دارایی همسرت نفقه تعیین میشه ، شما میتونی مدارکی ک ثابت کنه درامدش زیاد اگر هست رو تحویل دادگاه بدی ، اینارو کارشناس دادگستری تعیین میکنه ولی رای قطعی رو دادگاه میده که جقد باشه ، در باره توقیف اموال اطلاعات مفیدی ندارم متاسفانه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
مشکلش چیه ک دوست نداره

میل جنسی بالایی داره منو نمی‌پسنده.رفتار بدی داره عاطفی نیست تو روابطشم انگار با سگ طرفه هیچ احساس محبتی نداره تو بدترین شرایط تنهام گذاشته

با توجه به درامد و دارایی همسرت نفقه تعیین میشه ، شما میتونی مدارکی ک ثابت کنه درامدش زیاد اگر هست ر ...

یه کارگاه داره در حد حالا کارخونه که مقداری از سهم اونجا مال اینه چندتا هم کارگر دارن من تا الانشم نفهمیدم چنده درامدش