2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
چه ربطی به خود درگیری داره اتفاقا کسایی که بچه هاشون رو میزنن باید برن روانشناس ! اره انسانم من یه ا ...

هر دو باید به روانشناس مراجعه کنن مشکل اعصابشونو حل کنن مخصوصا کسایی که جای راه حل عذاب وجدان میدن به کسی که خودش حالش بده 

اسی نباید میشد ولی شد حالا بزار خوابشو بکنه غذای مورد علاقش واسه نهار بپز امشبم ببرش شهربازی وخرید چ ...

ممنون ازت🥲 گل گاوزبون دم میکنم تا بیدار شه ببرمش بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو باید به روانشناس مراجعه کنن مشکل اعصابشونو حل کنن مخصوصا کسایی که جای راه حل عذاب وجدان میدن ب ...

اتفاقا نه فقط اونی که کتک می‌زنه باید بره !

باید عذاب وجدان بگیره تا دیگه نزنه !!!!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

یه جوری میگن وای کتک انگار با چوب برداشته کتک زده بچه رو....صددرصد اونقدری محکم نزده که تا چوبه دار بردین استارترو....کلا کتک زدن کار قشنگی نیست ولی والا بخدا ما مادرهام آدمیم .روح و‌جسممون خسته میشه گاهی ،کم میاریم گاهی، گناه که نکردیم بچه هامونم از خودمون بیشتر دوست داریم به قرآن بچم خار تو پاش بره انگار تو چشم من رفته ولی گاهی منم کم میارم و صدامو روش بالا میبرم گاهی لازمه بچه بفهمه درست و غلط بودن کارشو 

اتفاقا نه فقط اونی که کتک می‌زنه باید بره !باید عذاب وجدان بگیره تا دیگه نزنه !!!!

حالا چرا شما باهم بحث میکنین؟؟ اقا من میدونم بده راهکار مبخواستم‌یادش بره عزیزان 

چرا بخودت توهین میکنی تو هم شرایطت با بقیه قابل قیاس نیست شاید یکی دیگ تو شرایط تو بود بدتر میکرد، ا ...

آخه منی که سرزنشت میکنم میگم این کار رو کردم و به غلط کردن افتادم . وقتی اذیت نشی یا بقیه تاییدت کنن ممکنه تکرار کنی به همین دلیل میگم دنبال تایید اونایی که گفتن مهم نیست نباش . مهمه و هرگز نباید تکرار بشه . بگو فهمیدم خواهش میکنم .

حالا چرا شما باهم بحث میکنین؟؟ اقا من میدونم بده راهکار مبخواستم‌یادش بره عزیزان

عزیزم بحثی ندارم ایشون گیر داده کسایی که میگن بچشون رو نمیزنن دروغ میگن و نقش بازی میکنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

یه جوری میگن وای کتک انگار با چوب برداشته کتک زده بچه رو....صددرصد اونقدری محکم نزده که تا چوبه دار ...

واقعا شاید مادرشدن گناه بوده ک ما انجامش دادیم، از همه زندگی و خوشی زدیم تا بچه خوب و شادی داشته باشیم ولی بازم هزارتا حس میاد سراغ ادم ک مادر خوب و کافی ای نیستیم بقیه بهترن

ممنون ازت🥲 گل گاوزبون دم میکنم تا بیدار شه ببرمش بیرون

افرین گلم یه مادر باید خیلی پوست کلفت ترازاین حرفا باشه من بچه هام عادت ب داستان وماساژ دارن از نوزادی باباشون اینجوری عادتشون داده تا وقتی که شب دست توسروبدنشون نکشم وقصه واسشون نخونم خواب نمیرن وقتی میریم مسافرت ب شدت اذیت میشیم ولی ب روی خودمون نمیاریم حالا پسربزرگ من ۱۴سالشه ولی باید براش هرشب ۴۵دقیقه داستان بخونم نوبتی منو باباش چ میشه کرد بچه هستن دیگه ماباید پوست کلفت باشیم بجون بخریم

اتفاقا نه فقط اونی که کتک می‌زنه باید بره !باید عذاب وجدان بگیره تا دیگه نزنه !!!!

اگه خودش عذاب وجدان نداشت اصلا اینجا تاپیک هم نمیزد  میگفت بچمه حق داشتم بزنم به دیگران چه چرا باید جایی بگم بقیه رو سننه

آخه منی که سرزنشت میکنم میگم این کار رو کردم و به غلط کردن افتادم . وقتی اذیت نشی یا بقیه تاییدت کنن ...

بخدا فهمیدم و اصلا دلم نمیخواد تکرار بشه😖😖😖 تمام فکرم اینه ک الان چیکار کنم یادش بره از من اون عصبانیت تو خاطرش نمونع

اول باید به حرف اینایی که میگن مهم نیست بیخیال توجه نکنی . اون یادش میره و راهکارش رو توه مادرش بهتر بلدی اما اگه خدای نکرده تکرار کنی و دستت روش عادت کنه دیگه تا ابد هیچکدومتون خوب نمیشین .

بخدا فهمیدم و اصلا دلم نمیخواد تکرار بشه😖😖😖 تمام فکرم اینه ک الان چیکار کنم یادش بره از من اون عص ...

اسی یادش نمیره ولی توسعی خودتو بکن انشالله که هیچ وقت دیگه تکرار نشه ولی همینجوری که بالا گفتم باپسرت صحبت کن عادتش بده به صحبت کردن وخواسته هاشو با حرف بیان کنه نه گریه اگه صحبت نکنه ممکنه این رفتارش دوباره تکرار کنه وخدایی نکرده ممکنه توهم تکرار کنی