2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست

عزیزم روبیکا داری؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان من ی بار منو بشکون گرفت یادم نرفت ولی بعدش اومد بغلم کرد گفت مامانو ببخش ولی توعم دختر خوبی باش مامانو اذیت نکن 

اومد بغلم کرد معذرت خواهی کرد باعث شد حتی الان دلخور نباشم ازش 

دیگه زدی این کارا نداره 

ادم یه صبری داره 

من با کتک اصلا موفق نیستم  ولی پیش میاد 

والله مادر پدرای قدیم میزدن عذاب وجدانم نمیگرفتن

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

فقط الان برو بغلش کن بهش بگو که من عصبانی کردی اینحوری شدم معذرت میخوام و ببوسش بگو دوست دارم و هر چیزی هم بشه دوسش داری حتی اگر گریه کنه

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

بایه کلیپ کودکانه مشغولش میکردی یا اسباب بازی میوردی تا اروم تر بشه. بچه اس دیگه مادر گاهی کلافه میشه ولی سعی کن تکرار نکن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اتفاقیه که افتاده... خودتو ناراحت نکن... زیر سه سال بچه ها چیزی یادشون نمی مونه... الان باهاش بازی کن بخندونش.. صدای خنده هاش خونه اتو پر کنه... ان شاءالله خدا به همه مامانا توان فوق العاده بده که صبورتر باشن... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
صبرکن مدال رو بیارم بندازم گردنت😐😐

این مادر خودش با کتک مخالفه میگه دو سال و نیم هست یه بار این اتفاق نیفتاده میگع پشیمونم خودش گریه کرده میگه میخوام جبران کنم خدا با اون عظمتش بنده هاش را میبخشه شما چرا ... عجبا یه مادر هم بلاخره عصبانی میشه معصوم نبست که اشتباه نکنه ولی داره تلاش میکنه بهترین مادر باشه