2777
2789

دختر فکر نکنم از من بدتر بوده باشه تو این موضوع

خانواده من دوران کنکورم هزینه های هنگفتی کردن برای اینکه من دانشگاه خوبی قبول بشم با اینکه تا قبل سال کنکورم درسم خوب بود ولی اصلا نمیدونم چرا نمیتونستم بخونم تو اون دوران

فکرشو بکن حاضر بودم چشم باز کتابو نگاه بکنم و چرت بزنم ولی درس نخوندم اما همشم عذاب وجدان اینو داشتم که خانواده اینهمه هزینه کردن خیلی ازم انتظار دارن

آخرشم رفتم یه گند افتضاحی زدم ، منی که ریاضی نقطه قوتم بود منفی زدم

رشته ای میخواستم دولتی اما شهر خودمون آوردم ، قشششنگ افسردگی مزمن گرفتم اون دوران تا اواسط ترم اول دانشگاهم

ولی الان فهمیدم بهترین شرایط برای من همین بود ، واقعا خوشحالم که اون دانشگاه های برندی که میخواستم رو نیاوردم

توهم با انرژی خوب برو سر جلسه امیدوارم رشته و دانشگاهی که میخوای رو بیاری که حدودا هم میشه گفت کنکور شانسیه و احتمالش هست

اما اگر هم نیاوردی صد در صد صلاحی توش بوده

ولی هرچی شد برو دانشگاه ، انتخاب رشته عادی و آزادت رو بکن ، نمون پشت کنکور ، عذاب الهیه ، انگار نه تنها درجا نزدی بلکه اومدی عقب مخصوصا با این نا عدالتیا که هر روز داره تو این زمینه بیشتر هم میشه

و ‌یه چیزی که من توی دور و بریام به وضوح دیدم این بود که هرکی بیشتر جدی نگرفت کنکور رو درصد بهتری هم زد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر فکر نکنم از من بدتر بوده باشه تو این موضوعخانواده من دوران کنکورم هزینه های هنگفتی کردن برای ای ...

دقیقا منم عذاب وجدان همینو دارم که خانواده خیلی هزینه کردن ولی خب من نتونستم خوب بخونم🥲

ممنون عزیزم😍❤️

همه میگن اگرم نیاووردی اصلا پشت کنکور نمون چون هر روز قوانین داره عوض میشه قبول شدنم سخت تر میشه خیلیاهم میگن معدلت خوب شده دانشگاهم قبول نشی میتونی بری دانشکده ولی خب من خودم دوست ندارم دانشکده برم🫠 

دقیقا منم عذاب وجدان همینو دارم که خانواده خیلی هزینه کردن ولی خب من نتونستم خوب بخونم🥲ممنون عزیزم� ...

کاملا درسته ولی فکر کنم مفهوم دانشکده رو اشتباه متوجه شدی

دانشگاه مجموعه ای از دانشکده هاست ، مثلا دانشگاه ما دانشکده های ریاضی و آمار ، فنی مهندسی ، کشاورزی و ... داره که هر کدوم ساختمون و گاها فضای سبز مخصوص به خودشون رو دارن ، من چون رشته م مهندسی معماریه کلاسای تخصصیم توی دانشکده عمران و معماری برگزار میشه

اما دانشکده من پردیسه ، یعنی خود دانشگاهمون توی شهرمون توش ۶ تا دانشکده ست ، یعنی مکان برگزاری کلاس های تخصصی ما تو دانشکده ایه که جدا از دانشگاست (به این میگن پردیس) و تو یه شهره اما خودمون اگه بخوایم کلاسای عمومیمون رو توی دانشکده های دیگه میتونیم برداریم

اما اگه درست انتخاب رشته کنی امکان اینکه با توجه به اون رتبه ای که داری جای بهتری قبول بشی هست ، من با موسسه شفیعی انتخاب رشته کردم و به نظرم با توجه به رتبه م خوب قبولم کردن