2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست

حسادت نمیکنم به این که کسی چ جوره اوضاع زندگیش

فقط دلم به حال خودم میسوزه همیشه😔

یه صلوات بفرستید برای حل شدن مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خب طبیعیه. وقتی می بینیم ما از خیلی ها از بعضی نظر ها بهتریم ولی طرف تو همون موضوع موفق تر از ماست ا ...

طبیعیه؟ 

ممنونم ازت گلم 

من میدونم حسادت به معنی قبول بهتر بودن شخص از خودمونه 

و خب این آزارم میده به خودم میگم آخه این شخص در سطحی نیست که از من برتر باشه اما من با حسادتم نسبت بهش دارم رو این قضیه مهر تایید میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدمنی

قربون قلب‌مهربونت  

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

ب جون بچهام من توی زندگیم هیچ وقت حسودی نکردم هر وقت کسی هم چیزی خریده خیلی خوشحال شودم اما در صورتی ک ندارم هیچی یکی از خواهرهام و یکی از فامیل های شوهرم خیلی بهم حسودی میکنن و حتی با دعا چند ساله زندگی مو نابود دارن خواهرم بخاطر دخترش چون دختر من توی رشته بهتره و درس از دخترش جلوتر بوده همیشه و اون فامیل چون شوهرم دخترشو نخواسته هر کاری کردن ک زندگی من از هم بپاشه

پس ممکنه مال منم حسرت باشه نه حسادت

به نظر من حسادت اینجوره ،یه نفر یه چیزی خریده ،حالا خونه ماشین و فلان هر چیزی حتی یه روسری ، تو بهش حسودی کنی بگی چرا اون داره من نداشته باشم ، بعد یه جورایی زورت بیاد که چرا اینو داره . یا مثلا بخوای با حرفات طرفو بکوبی که بگی چیزی که تو داری مفتم ارزش نداره .یا مسخره ش کنی .

اما حسرت اینجوریه که تو هیچ وقت فلان چیزو که میخواستی نخواهی داشت ،تلاش هم بی فایده س چون شدنی نیست ، و یه لحظه نفست سنگین میشه نمیدونی از خدا گله کنی از زندگی از دنیا از کی ؟؟

اینجوره برا من .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

نه پ من حسودم

سعی کن رو خودت کار کنی .

ببین آدم میشناسم دستش تنگه ،مستاجره شوهرش کار خوب نداره ،خودش پشتوانه نداره . اما میخواد هر جور شده مثلا شهلا خانم ،اقدس خانم لباس بپوشه ،مثل لیلا خانم ۵ مدل غذا سر سفره ش باشه که کم نیاره . بعد که سر ماه میشه کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره .

اینا باعث میشه زندگی اون آدم پس رفت کنه ، درسته میگن مگه چقدر عمر میکنیم ؟ اما خب همین دنیا که چشم بر هم زدنی هست ، کلی سختی میبینیم تا عمرمون سر بیاد ،پس باید فکر آینده کنیم .نه اینکه بخاطر کم نیاوردن زندگیمون نابود کنیم .

سعی کن رو خودت کار کنی .ببین آدم میشناسم دستش تنگه ،مستاجره شوهرش کار خوب نداره ،خودش پشتوانه نداره ...

نه نه اصلا اینجوری نیست که بخوام کم نیارم یا چی 

ببین گاهی میبینم یکی که انتظارشو نداشتم رسید به جایگاهی که انتظارشو نداشتم و خب این باعث میشه بهش حسودی کنم 

نه نه اصلا اینجوری نیست که بخوام کم نیارم یا چی ببین گاهی میبینم یکی که انتظارشو نداشتم رسید به جایگ ...

خب این طبیعی هست گاهی ،اما نه اینکه خودتو آزار بدی هی فکرت مسموم بشه .

اینجور مواقع بوده برا منم ،یکی که هیج تلاشی نکرده ،هر از بر تشخیص نداده ،بعد چنان پیشرفت کرده ،چنان عزیز شده ،همه جی راحت به دست آورده . که ادم انتظارش نداشته .

بعد میشینم غصه خوردن که چرا من نه ،چرا اون آره ؟؟

کمی گریه هام میکنم ،خالی نمیشم که هیچ پر تر میشم ‌...

عدالت اینجا در میان هست ،نه حسادت 

خب این طبیعی هست گاهی ،اما نه اینکه خودتو آزار بدی هی فکرت مسموم بشه .اینجور مواقع بوده برا منم ،یکی ...

درست میگی عزیزم 

آدم بیشتر غصه ی این حجم از بی عدالتی رو میخوره

درست میگی عزیزم آدم بیشتر غصه ی این حجم از بی عدالتی رو میخوره

چاره ای نیست ،چه کنیم ، گاهی نمیشه با زندگی جنگید ...