2789
عنوان

یبوست کودک

378 بازدید | 7 پست

مادرا بچم ۱ سالو ۱۰ ماهشه ا ماهه یبوست داره البته برا برنجی هست ک میخوریم بهش نمیسازه و از موقعی ک متوجه شدم براش برنج مناسب درست میکنم و خوبه ۴ روز پیش شکمش کار کرد ولی الان دوباره همونطوری شده نمیدونم چرا هرکاری و هر روشی بوده رفتم بچم هی اذیت میشه و ۴ روزه شکمش کار نکرده شربت هم براش گرفتیم امشب بهش دادم تا فردا ببینم خوب شده یا ن دو هفته پیش هم همینطوری بود شوهرم با مسرم رفتن خونه مادرش براش اش چرب درست کرد شوهرم گفت خوب شد امشب دیدم اذیت میشه براش شیاف مخصوص کودک گذاشتم و شوهرم دعوا کرد ک هنر ندارید من مامانم اش درست کرد خوب شد عزیزان اگر سوپ و اش ساده ک براش خوب باشه بلدید بهم بگید ممنونم از راهنماییتون

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ی منم همینطور بود. تو غذاش تو هر وعده ای که بهش میدی .تو هر وعده نصف هویج رو بخارپز کن یا ابپز کن ، پوره ش کن ، قاطی غذاش بهش بده.روغن کنجد یا روغن زیتون تو غذاش تو هر وعده ش بریز یکی دو تا قاشق غذاخوری . اب خیلی بهش بده بخوره . شکمش رو ماساژ بده مرتب . موز و سیب اصلا بهش نده .خیلی بده برای یبوست . 

ببین خانومی بزن دهن شوهرت اول از همه 

خب حالا دوم ببین چی میگم 

وقتی بچه ای چهار روزه دفع نداشته یعنی مدفوع تو روده خشک شده خشششششککککک.و یا در نمیاد و حرکت نمیکنه یا اگر بکنه پدر و مادر بچه به عزاش میشینه 

پس باید باید شیاف بزنی تا اون مدفوع بتونه خارج بشه و نرم بشه یکم 

حالا ازین جا ببعد اون هنرهایی که شوهر عنترت میگه رو بریز بیرون و برای اینکه غذای تو شکمش وقتی وارد روده شد سفت نشه ملین و شربت و مواد خوراکی روان کننده بده 

الان هم که فصلش هست هلو آلبالو زرد آلو ..آلو .کره .روغن زیتون .خاک شیر .انجیر .هندوانه ..اینا همه ضد یبوست هستن 

دختر منم از وقتی از پوشک گرفتم دچار یبوست شده امروز روز چهارم بود ولی چون غذا نمی‌خورد (مریض احوالع)من شیاف نزدم اما عصر دیدم داره میگه پی پی دارم ...چند بار گفت ولی پی پی نیومد ...امشب شیاف زدم ..ولی خوابید ایشالا فردا دفع کنه راحت شه